Залишилась доба, щоб зібрати 140 тис. грн на операцію. Допоможіть врятувати Давида Ревнюка з Тернополя!

Залишилась доба, щоб зібрати 140 тис. грн на операцію. Допоможіть врятувати Давида Ревнюка з Тернополя!

7-річний Давид Ревнюк з Тернополя бореться із страшним діагнозом Гліоз – відмирання клітин головного мозку. Батьки Давида вимушені просити допомогу у небайдужих людей, щоб зібрати кошти на дороговартісну операцію.

Надія батьків на одужання дитини – пересадка стовбурових клітин. Це новий метод лікування у медицині хвороби. Давиду проводили цю операцію вже двічі.

– Два рази ми робили пересадку стовбурових клітин Давиду, – розповідає мама дитини Світлана Ревнюк. – Першу операцію зробили у червні 2021 року у Грузії. Вона дала значні покращення. Через пів року зробили операцію знову, але результату не було. Третю операцію планували провести у вересні–жовтні. Але у Давида швидко прогресує хвороба і операцію потрібно зробити якомога швидше. У дитини постійні головні болі.

Однак часу на збір коштів лишається обмаль – вже вдалося зібрати 600 тис. гривень. Лишається ще 140 тис. Мама Давида просить усіх небайдужих відгукнутися, адже на збір коштів лишається лише доба. Операція по пересадці стовбурових клітин запланована на 14 червня. Її проведуть грузинські спеціалісти.

Відео дня

Читайте також:

У нас дуже мало часу, але надія є: допоможіть 6-річному Давиду зібрати кошти для пересадки

Мріємо, що син одужає: 6-річному Давиду необхідна повторна операція. Допоможіть дитині

– Операцію проведуть лікарі з Грузії. Маємо надію, що це допоможе. Якщо все пройде добре, лікарі кажуть, що знадобиться ще кілька пересадок. Ми дуже дякуємо усім небайдужим людям, які допомагають нам врятувати єдиного сина, – каже мама Давида.

Наразі Давид набрав вагу після прийому ліків. У дитини постійні головні болі, тож відкладати операцію не можна.  

Довідка:

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

Рахунок для переказу в гривнях: 
4149 6293 5609 2304 Ревнюк Роман Васильович
Тато Давида

Рахунок для переказу в євро: 
PrivatBank 
IBAN: UA103052990262056400929081717
Ревнюк Роман Васильович

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up