"Зараз нам дуже важко, руки опускаються" : 16-річному Юрі з Кременця потрібна допомога та молитва

"Зараз нам дуже важко, руки опускаються" : 16-річному Юрі з Кременця потрібна допомога та молитва
  • 17 хіміотерапій, кожна з яких потребує невимовних сил, які рідко знаходять у собі навіть дорослі. Юрі Гладищуку з Кременця лише 16 і зараз він бореться за життя.
  • У серпні минуого року в хлопця виявили саркому правої великогомілкової кістки ІV ступеня. Сім'ї Гладищуків потрібна негайна допомога. 

- Нам зараз дуже потрібна підтримка людей, дуже потрібна молитва, - розповідає мама хлопця Галина Гладищук. - Нам фінансова підтримка, звичайно, дуже необхідна, але зараз дуже важлива така духовна підтримка. Бо ці останні курси хіміотерапій дуже важкі для нас. 

Зараз Юрій проходить лікування у Київському міському онкологічному центрі. Разом з мамою він змушений жити в Києві, а вдома був лише кілька разів.

- Юра проходить 17-ий курс хіміотерапії і за планом це вже має бути останній курс, - розповідає жінка, - Але Юрчик тримається з усіх сил, хоч ці капання йому уже психологічно дуже важкі. От зараз  багато людей думають , що відкапав курс хіміотерапії і чекаєш наступнього , ми самі раніше  не розуміли всіх тонкощів цієї хвороби .І дай Господи , щоб і ніхто не розумів цього страшного лікування. Відкапати хімію це звичайно не легко ...це страшно ...тяжко...а ще після хімії скільки побічних дій. Далі все буде залежати від результатів КТ, від обстеження. 

Відео дня

"Просто заболіла нога"

Про хворобу Юри у сім'ї дізнались влітку 2018-го. У хлопця просто заболіла нога. Спочатку думали, що просто вдарився. 

- Я б ніколи не подумала, що це може з нами статись, - каже Галина Гладищук. - Ну болить нога. Пішли до хірурга. Спочатку думали, що вдарився. Ну знаєте, як хлопець. Постійно на вулиці, велосипед. Хто ж міг подумати, що все так вийде. 

Згодом ж почули страшний діагноз " саркома правої великогомілкової кістки ІV ступеня".

- Далі були лікарні, дуже важкі хімії, - говорить жінка. -  майже п'ять з половиною літрів ліків за добу вливали у кров сина, а шість діб - це 34 літри ліків. Це все у вже виснаженому і знеболеному організму .... це не враховуючи ін'єкції під час капання.........Чи зможе здорова людина випити води 34 літри за шість діб. Господи допоможи це все перейти і набратися швидко сил 

"Три операції за рік"

- Дай Бог, щоб все добре було, бо сил терпіти в дитини немає, - говорить жінка. - Він за рік пережив три операції. Останню робили понад дев'ять годин. 

Сім'я дякує усім, хто впродовж всього лікування не залишив їх на одинці з бідою. 

- Ми дякуємо усім наші дорогі друзі яких ми знаємо і не знаємо за вашу підтримку і допомогу.Від щирого серця бажаємо Вам Божої опіки... хай береже вас Господь, - каже мама Юри. 

Після останньої хіміотерапії на Юру чекає довга реабілітація. 

- Юра дуже зараз хоче додому. А я просто хочу, щоб це все закінчилось і ми почали реабілітацію, - каже Галина Гладищук. 

Довідка

Номер рахунку ПриватБанк: 5168757380043184 (Гладищук Галина) 

Телефон: 098-975-52-08

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Ну де ж та держава і влада , де ж їхня підтримка . Як виловлювати призовників , і показувати які вони царьки так це вони як плюнути ,а як людині треба допомога всі в кущах . Я скажу так якщо людина смертельно хвора то владі пох..... оскільки 24/7 вона завжди відсилає культурно на 3 букви ось таких людей які усіма силами хапаються за життя . 7,5 млрд гривнів боргу перед державою, які мав заплатити пан Коломойський суд дозволив не платити державі .Хто такий Коломойський і Зе всі давно знають .Ще українців шокує новина коли суд зобовяже державу виплатити 5 млрд доларів за націоналізований приватбанк і 3 млрд за заподіяну шкоду  ось тоді ви всі прозрієте . Ці кошти могли б врятувати чиєсь життя ,але ж владу це не цікавить їм би взяти все і порозпродувати .
  • UpToNoGood

    Слухайте а не вихід ампутувати із запасом частину ноги? Поставивши себе в таку ситуацію, я б напевне так і поступив із собою. Якщо звичайно інакших варіантів нема.. Для мене краще жити з протезом частини ноги, ніж не жити взагалі...

    Анонім reply UpToNoGood

    А ви думаєте ,що хвороба тільки в нозі ,що там окреме кровопостачання яке відокремлене і незалежне . Не говоріть дурні якщо не знаєте як влаштований людський організм

    Анонім reply UpToNoGood

    А ви думаєте ,що хвороба тільки в нозі ,що там окреме кровопостачання яке відокремлене і незалежне . Не говоріть дурні якщо не знаєте як влаштований людський організм
  • Галина Рудницька

    І я такої ж думки.
  • Ігор

    Дуже логічно добавляти таку статтю і блокувати перегляд без реєстрації. Браво

    анонім reply Ігор

    20 хвилин - ви іді.....и!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up