Збиратимуть речі та харчі для безпритульних тварин

Збиратимуть речі та харчі для безпритульних тварин
Старі куртки та светри, крупи та макарони, ветпрепарати - все це збиратимуть волонтери ТОГО “Ноїв Ковчег” під час благодійної акції “Нагодуй та зігрій”. Тож закликають тернополян долучитися та допомогти!

 - Акцію проведемо в центрі міста біля драмтеатру, - розповідає голова ТОГО “Ноїв Ковчег” Аліна Кошельовська. - Будемо вдячні тернополянам, якщо вони допоможуть зібрати такі необхідні нашим тваринкам засоби для життя.

Аліна наголошує, що волонтери опікуються не лише собаками, є у них і коти, але перетримують їх активісти в своїх домівках, бо тримати разом котів і собак у притулку в дичкові проблематично.

- Люди можуть приносити і крупи та макарони - наші собаки з радістю все це їдять, м’ясо та ковбасні вироби нам надають зі списаних продуктів. А от сухий корм ми віддаємо людям, які беруть тварин до себе на перетримку.

Відео дня

Також волонтери збиратимуть гроші, аби придбати необхідні для тварин нашийники та повідки.

Відбуватиметься акція 12 грудня о 14.00 год біля драмтеатру.

Довідка:

Волонтери збиратимуть:

- крупи, макарони, фарш, обрізки м'яса, курячі шийки та лапки, олія, сухий корм, печиво "Марія", яке вони дуже полюбляють;- ліки (катозал, амоксоцилін ветеринарний, тімалін, шприци, бинти, перекис водню, хлоргекседин, хлорид натрію, глюкоза 5%, спазмалгон, ношпа та ін.);- речі (старі шуби і пальта, теплі кофти, футболки, покривала, простирадла, ковдри тощо);- побутово необхідні речі (відра, миски, тази, щітки, каструлі, віники, лопати, кульки для сміття(120л.);- для будівництва (молотки, цвяхи, сітка для вольєрів, кутники, дріт, дошки та інше).Також завжди вкрай необхідними є нашийники, повідки, намордники, шампуні для собак, препарати проти бліх, кліщів та глистів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Клепач(Філь)

    Обов"язково щось принесу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up