10 схованок у квартирі, в яких «домушник» шукатиме гроші в першу чергу

Майже три сотні квартир обікрали у Тернополі у 2016 році. Розкривати такі злочини важко, якщо злодія не вдалося зловити за руку. Тому й викрадене людям рідко повертається. Ускладни квартирнику життя. Не ховай гроші у тих місцях, куди він полізе шукати їх в першу чергу.

10 схованок у квартирі, в яких «домушник» шукатиме гроші в першу чергу

Перелік схованок, якими користуються власники квартир, аби «заникати» гроші, прикраси та інші цінності, склали за результатами опитування. Із розказаного людьми вийшло, що найчастіше вони роблять схованки у невибагливих місцях – поміж одягом, у меблях, музичний інструментах, за картинами чи дзеркалами. А ще… в техніці, яку теж обов’язково винесуть крадії, якщо вже проникнуть в квартиру.

А проникають злодії в чуже помешкання, нагадаємо, такими способами: ламають серцевину замка, підбирають ключ-відмичку або віджимають пластикове вікно. «Домушники» полюють на прикраси, немасивну техніку та гроші. 

Відео дня
Коментарі (11)
  • крапка

    Краще в банку тримати

    Анонім reply крапка

    А як банк лусне ,або гроші націоналізують ,то шо тоді.

    крапка reply Анонім

    скільки років уже приват? і що з ним? а скільки разів казали, що він лусне і люди боялись , та бігли гроші знімати

    Анонім reply крапка

    Так  приват і луснув би якщо б з кожного українця не здерли по 3000 грн на його спасіння  .

    троль reply Анонім

    які 3000 грн, ви про що?
  • Анонім

    Саме краще це десь на видному місці в коридорі тримати старі газети  і між ними сховати  гроші . В такому варіанті злодії не будуть витрачати час на мотлох . Треба знати психологію злодіїв та їхні повадки . В першу чергу ці злодії орієнтуються по пилюці в квартирі, і по заляпаних пальцями господаря меблям . Звичайно ховати гроші в одязі чи меблях це гиблий варіант - зразу знайдуть .

    крапка reply Анонім

    Гроші не повинні взагалі лежати без діла. Гроші роблять гроші

    Анонім reply крапка

    Не в цій країні .

    крапка reply Анонім

    та в любій країні. Гроші це гроші. Що ви мелете ??? в Україні тим більше, бо знецінення гривні бєшане. І всі уже це побачили

    Анонім reply крапка

    Ще раз повторюсь не в цій країні  оскільки в адекватни країнах на реалізацію своїх проектів держава дає кредити під 3 % ,а у нас під 30%  . Так само із податками ще не встиг заробити , а вже мусиш податки платити . Знецінення відбувається через безтолкову діяльність НБУ ,президента ,ВР . Знецінення бо відбувається відтік коштів в інші країни типу Китай через їхній імпорт .Знецінення бо запороли своє виробництво ну і так далі .

    троль reply Анонім

    це все вірно. Але тоді , що ви порадите? порадите зароблені тримати під подушкою?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up