Миколу Чорного перепоховають у Кременці 22 серпня

Миколу Чорного перепоховають у Кременці 22 серпня
На рідну землю нарешті повертається загиблий в АТО Микола Чорний. Більше року він вважався безвісти зниклим. Зустріти кортеж із тілом земляка закликають у суботу, 22 серпня, о 8.30 год. на кордоні області в Шепетині, а о 9 год його вже привезуть в Кременець. Поховання буде 22 серпня о 12.30 год. Усіх закликають вшанувати пам'ять воїна.

Так об 10 год має відбутись панахида біля його дому, а об 11 год – відспівування та прощання в Соборі Преображення Господнього, повідомляє спільнота "Типовий Кременець". Поховання буде о 12.30 год. на Туницькому цвинтарі.
Микола Чорний народився 17 грудня 1985 року. Орієнтовно загинув поблизу Савур-Могили. Пішов добровольцем у зону АТО,  понад рік вважався безвісти зниклим. Після результатів аналізу ДНК, та впізнання матері, встановили, що похований 6 вересня невідомий військовослужбовець у Дніпропетровську і є нашим земляком.
Вічна пам’ять герою!

У Кременецькому районі 22 серпня буде Днем жалоби. На знак скорботи за загиблим у День жалоби приспустять Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території району.
Відмінять проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up