НАТО обіцяє надати військову допомогу Україні


НАТО обіцяє надати військову допомогу Україні
Президент України Петро Порошенко за результатами зустрічі з представниками країн Заходу заявив про те, що НАТО обіцяє надати Україні військово-технічну допомогу.

Порошенко заявив, що відповідне рішення буде включено у сьогоднішню резолюцію ООН.

"Частина була приділена воєнно-технічній співпраці. У декларації також буде зазначено, що НАТО підтримує двосторонні рішучі дії в забезпеченні воєнно-технічної підтримки України. Я думаю, це саме те, чого ми чекали", - сказав глава держави. 

Коментарі (5)
  • Маховик правди

    Щось я сумніваюсь ,що НАТО нам щось із техніки дасть ,максимум ,що  може бути то це техніка нелетального використання ,а саме приціли ,тепловізори і таке подібне . Я рахую ,що пора завязувати з тою війною бо то будуть гинути і гинути молоді люди ,а скільки лишиться інвалідами і кому вони потім будуть потрібні . Так чи інакше але воювати проти РФ це то саме , що іти на самогубство . Я вважаю ,що якщо б ще тоді коли вся та бодяга тільки починалось і, коли йшлося за федералізацію то тим всім мудакам котрі це все заварили треба було просто сказати , що коли буде федералізація то вугілля з Донбасу Україна не буде брати і нехай куда хочуть туда і розпихуюьть . Я впевнений ,що на наступний день всієї тої шобли там вже не було їх просто б шахтарі десь в закинутих шахтах втопили .

    igor golovko reply Маховик правди

    Ну вугілля з багатьох шахт донбасу ми вже недоотримуєм і до чого це призводить? А до того що будемо закупляти за кордоном не менш 80 $ за тонну і ще буде добре якщо польське яке можна залізницею привезти а якщо з-за моря? Якою буде вартість електроенергії і всі інші випливаючі з того наслідки.  Потрібно домовлятись з путлером бо  " накачування" країни зброєю все рівно несе за собою смерть.

    Маховик правди reply igor golovko

    Яценюк казав ,що наще вугілля в рази дорожче ніж його купляти в інших країнах просто ше добувають наше вугілля щоб люди без роботи не лишилися ось і все. Зараз то звичайно треба чимось жертвувати і таким чином домовлятися ,але я вважаю що раніше можна було тих всіх сепаратистів похерити руками шахтарів .

    igor golovko reply Маховик правди

    Яценюк казав..... То чому ж тоді зараз населення страхають про відключення електрики по причині що наші тец немають на чому працювати. Щодо домовлятись - так потрібно було б не запізно ця орда так просто не зупиниться. Чомусь не розумію однієї логіки - на харківському танковому стоять " оплоти" шеренгами а держава немає за що їх купити. Яка може бути купля- продаж під час війни. Я не прихильник Юзька але він в свій час зробив все шоб перевести економіку в Сибір на" військові рейки" і люди працювали круглодобово на перемогу а тут купівля-продаж. Чи це такі сучасні війни олігархів що все і перемога над ворогом продається. Вони олігархи і є тією першопричиною війни на сході а тут ще торгуються. В свій час розікрали країну довели всіх в тому числі і схід до ручки. Якби люди не були такі бідні там би не стояло питання сепаратизму чи приєднання до росіян. Як не крути але не вони до нас на заробітки їздили а навпаки.

    Маховик правди reply igor golovko

    А страхають людей відключеням електрики бо пальне для атомних станцій росія може нам не продавати ,а імпортний аналог не підходить бо треба все перероблячти. Ось ви говорете за танки так їх там дох.. стоїть я сам бачив але виникає питання ,а чим їх заправляти .Ви хоча б знаєте скільки танк жере палива так я скажу ,що на 100 км іде 170-200 л  і це на один танк . І взагалі я вважаю ,що танк це не ефективно саме краще це точка У , чи ще щось високоточне ось це сила ,а танк в бою живе всього 5 хв. В самому Донецьку і Луганську там люди не бідні в свій час вони на тих копанках нех....вий капітал сколотили .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up