8-річний Максимко Заєць відвідує дев’ять гуртків

8-річний Максимко Заєць відвідує дев’ять гуртків

Щодня Заєць вивчає англійську та сольфеджіо, професійно займається бальними танцями та гімнастикою, грає на барабанах, піаніно та співає в хорі, ходить на малювання та гурток складання конструктора лего.

Третьокласник Максим Заєць навчається в тернопільській школі №15. У школі хлопець навчається на "відмінно", завжди старається виконувати домашнє завдання. Каже, йому вистачає часу і на навчання, і на творчість.

Мати хлопчика, пані Катерина, розповідає, що Максим не може всидіти на місці й постійно хоче чимось займатись.

 - Він сам захотів записатися на ці всі гуртки, вони йому подобаються, - розповідає пані Катерина. - У мого сина є здібності, тому потрібно їх направляти в правильне русло. Я справді радію, що моя дитина багато чого вміє і знає.

Відео дня

На все вистачає часу

Максимко не скаржиться на брак часу, каже, що його на все вистачає.

  • Я хочу спробувати займатись усім, мені цікаво пробувати щось нове. Якщо б в тижні було більше днів, то я записався б ще на декілька секцій, - каже хлопчик.

Максим не може визначити, який гурток йому подобається найбільше.

- Найлегше мені вдається грати на барабанах, - каже Максим. - Я займаюсь барабанами три роки, у мене дуже хороший викладач, який завжди підтримує мене і допомагає.

Хлопець розповідає, що викладачі для нього відіграють дуже велику роль. Каже, що коли викладач дуже строгий, то йому не хочеться ходити на такі гуртки.

Хлопцю дуже подобаються викладачі з танців. Каже, що у колективі панує дуже дружня атмосфера.

- Я люблю приходити на танці, там завжди весело, хоча потрібно багато працювати, - каже школяр. - Найбільше мені подобається танцювати вальс та джайв.

Школяр професійно займається бальними танцями з чотирьох років. Максим брав участь в багатьох змаганнях як місцевого, так і всеукраїнського рівня.

- Я дуже рідко займаю другі місця, - розповідає Максим. - Хоча, навіть, якщо не займу призове місце - не засмучуюсь.

Гімнастикою займається з трьох років

На гімнастику хлопчика записали, коли йому було лише три роки. Мати Максима розповідає, що вона хотіла, аби хлопець займався спортом, і записала його на гімнастику.

- Я дуже люблю займатись гімнастикою, - каже Максимко. - Для мене це одне з найулюбленіших занять, бо гімнастика - це те, що мені вдається, те, чим я займався би щодня.

Хлопець брав участь в багатьох змаганнях з гімнастики, на всеукраїнський рівень поки що не виходив, але має це у планах.

- Я люблю брати участь у змаганнях, з гімнастики я майже завжди займаю призові місця, - розповідає школяр. - На тренування я витрачаю багато свого часу, бо спорт вимагає наполегливої праці.

Вільно спілкується англійською

Восьмирічний школяр вільно розмовляє англійською. Почав додатково вивчати іноземну хлопчик з самого дитинства.

- Коли ми їдемо кудись відпочивати за кордон, то саме Максимко спілкується з іноземцями без проблем, - розповідає мати хлопчика.

Хлопцю легко вдається вивчення іноземних мов. Також школяр розповів, що мріє багато подорожувати. Каже, що в майбутньому хоче вивчати ще інші мови, щоб вміти говорити без проблем з іноземцями у різних частинах світу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up