Хто вона — перша красуня Тернополя? Про особисте, хобі та плани на життя говоримо з Мартою Резніченко

Хто вона — перша красуня Тернополя? Про особисте, хобі та плани на життя говоримо з Мартою Резніченко
  • Титул "Міс Тернопіль-2021" на фіналі конкурсу, який відбувся 14 червня, отримала 20-річна Марта Резніченко. 
  • Чим вона захоплюється та які нагороди ще отримала, чи зайняте в дівчини серце та чи прагне до перемоги на всеукраїнському рівні, читайте у відвертому інтерв'ю для редакції "20 хвилин". 

Марта Резніченко, 20 років. Тривалий час навчалась та жила у Канаді. Має титул "Панна Тернополя", захоплюється спортом та подорожами. Працює у сфері маркетингу. Вільний час проводить із сім'єю. Найкраще, що взяла із конкурсу — це емоції. Говорить, що стільки вітань, як після перемоги у "Міс Тернопіль-2021" не отримувала ще ніколи. Вважає, що справжній під силу і бізнес свій створити, і вечерю смачну приготувати, і на тренування встигнути. 

Відео дня

— Марто, вітаємо із перемогою. Розкажіть, чи вже встигли вгамувати емоції? Як вам фінал? Поділіться враженнями.

— Направду, емоції зашкалюють. Я досі не можу в це повірити. Ще коли стояла на сцені, а ведучі називали одне, інше ім'я, а мого там не було, розуміла, що, можливо, саме я переможу. Хоча дуже хвилювалася. Напевно, повне усвідомлення того, що відбулось, прийде до мене за кілька днів, або коли я поїду на кастинг "Міс Україна". 

— Розкажіть про себе. Ви говорили, що працюєте маркетологом. Де навчались? 

— Я тернополянка, народилась тут, тут і вчилась. Потім поїхала у Ванкувер, що в Канаді. Закінчила там університет за спеціальністю "Маркетинг у продажах". Планувала залишитись там, але у зв'язку з пандемією вирішила повернутися в Україну, важко морально бути так далеко від своєї сім'ї. Додому повернулася минулого року, у травні. Почала працювати маркетологом в агрокомпанії. Далі займалася фріланс-проєктами. З вересня я жила в Києві, а сюди приїхала спеціально на кастинг конкурсу. 

—  Чим захоплюється "Міс Тернопіль 2021", що любить? 

—  Після того, як повернулась з Канади, зрозуміла, що мій дім —  це місце моєї сили, місце мого спокою. Я зрозуміла, що найкращий вільний час —  це час вдома, з сім'єю, яка є для мене найкращим прикладом і авторитетом. Я захоплююсь психологією, люблю читати, понад рік відвідую спортзал, тренування заряджають енергією. Разом з моїм хлопцем подорожуємо Україною. Я люблю відкривати щось нове для себе. 

—  Тож серце "Міс Тернопіль 2021" вже зайняте?  Чи підтримав хлопець у рішенні йти на конкурс? 

 —  Так, він вболівав за мене в залі, вітав із перемогою. Він завжди вірив у мене. Це дуже круто, коли є така підтримка від близької людини. 

 —  Якою була підготовка? Зараз не шкодуєте, що все закінчилось? 

— Насиченою. А ще дуже цікавою. Я змогла довести сама собі, наскільки фізично витривала. Щодня у мене був спортзал, заняття з йоги чи додаткове кардіо, зарядка, артикуляційна гімнастика. Лекції. Було дуже багато корисної інформації. 

Читайте також: Міс Тернопіль-2021: хто отримає звання найкрасивішої? Репортаж (НАЖИВО)

Дефіле у купальниках на конкурсі "Міс Тернопіль-2021" (ВІДЕО ДНЯ) 

— Перші емоції після перемоги, якими вони були? Доки ще не оголосили імені "Міс Тернопіль", ви вже знали, що це ви, адже залишились до останнього без корони.

— Мені не вдалось повністю стримати емоції, хоча переважно роблю це дуже добре. Коли ми вийшли на останнє дефіле у вечірніх сукнях, емоції були через край. І через пісню, і через образи... Всі були у такому піднесеному стані. За весь час конкурсу дуже втомилась. Коли назвали Першу Віце-міс, були сльози... Я стояла та думала: "Не плач". Але розумію, що це природне явище і нічого поганого в тому немає. Це було щиро. 

— У подарунок отримали поїздку в Каппадокію? Вже готові вирушити у подорож? 

— Так, це чудовий подарунок. Я безмежно рада. Поки розумію, що мене очікує досить щільний графік, тож ще не знаю, коли зможу вирушити в подорож. 

— Під час фіналу ведучі запитали одну із дівчат: "Чого не може дозволити собі "Міс Тернопіль""? Дайте відповідь і ви. То чого ж? 

— "Міс Тернопіль", на мою думку, не може собі дозволити байдикувати. То я зрозуміла завдяки підготовці до конкурсу. Це були два дуже інтенсивні місяці. Навіть із сім'єю за цей час дуже рідко бачилась. Увечері приходила пізно, бо вже розуміла, що бути найкращою  — це постійна праця над собою, маленькі кроки до мети. 

—  Чи бачили ви скандал на конкурсі "Міс Львів"? Чимало глядачів не погодились із рішенням журі. Чи був у ваш бік "хейт" та як сприйняли вашу перемогу друзі, рідні? 

—  Ні, наразі від фінального рішення минуло досить мало часу, тому "хейту" я не отримувала. Поки я отримувала лише надзвичайно-приємні вітання, мій Instagram просто "розривають". Ще ніколи я не отримувала стільки вітань. Особливо приємно, коли пишуть незнайомі люди. За кілька годин у мене з'явилось дуже багато нових підписників. І всі слова дуже приємні. 

— Чи готові до "Міс Україна"? Не страшно?

— Про конкурси краси почала думати ще в серпні минулого року. Тоді ж підписалась на сторінки переможниць та учасниць минулого року. Я передивилась усі фінали "Міс Україна" минулих років. Коли прийшла на "Міс Тернопіль", то знала, що це моя наступна ціль, це новий етап. І я знаю, що можу досягти більшого. 

 

Редакція "20 хвилин" вітає Марту Резніченко із перемогою у конкурсі. Бажаємо гідно представити Тернопіль на "Міс Україна". 

До слова, дівчина пообіцяла розповідати про кастинги конкурсу читачам "20 хвилин", тож очікуйте. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (154)
  • Читач77

    Мартуся і в дитинстві була дуже вродливою і розумною дівчинкою не по-роках!

    Бажаю успіху і перемоги!
  • Читач77

    А я працював інструктором на катку в Подолянах і вчив Мартуську кататись їй було ще десь 8-10 років)

    Дуже вихована дівчинка і її сестричка Лізочка також! Батьки також дуже порядні та інтелігентні, що видно і по-дітях! Молодець Мартуся! Покажи їм там! Так тримати👍
  • Rus Lan

    Стадо знову відволіклося від жертя і вкотре полізло махати рогами в соцмережах, незмінно видаючи своє внутрішнє гамно, адресоване в даному випадку на конкурсантку, за глибоку аналітику )))
  • Olena Voinarovych

    Якщо Марта така не гарна як всі пишуть, то давайте краще порадіємо за те, що нарешті корону виграла розумна і наполеглива дівчинка!!! Не кожен зможе вивчитись в Канаді, володіти 4 мовами і мати таке гарне тіло. Це дається не природою, а власними стараннями. І якою б забезпеченою і наколотою дівчина не була, як тут багато хто пише, такі якості, як в Марти, даються дуже великою працею над собою!

keyboard_arrow_up