Партнер рубрики Події

Міс Тернопіль-2021: хто отримає звання найкрасивішої? Репортаж (НАЖИВО)

Міс Тернопіль-2021: хто отримає звання найкрасивішої? Репортаж (НАЖИВО)
  • 18 тернопільських красунь змагаються за звання найкрасивішої. 
  • Фінал конкурсу "Міс Тернопіль-2021" — у Драмтеатрі 14 червня. Хто отримає корону? 
  • Про усе, що відбувається в залі, повідомляють наші журналісти. Стежте за оновленням матеріалу.
  • Найцікавіші подробиці лише на "20 хвилин".

Глядачів на фіналі конкурсу зібралось чимало. Але місця у залі зайняті не всі — через карантинні обмеження.

Журі ще напередодні зазначало, що цього року конкурс особливий, а переможницю заздалегідь визначити було важко, бо усі дівчата неймовірно красиві. 

Відео дня

ФОТО: Юлія Іноземцева

Голосування за конкурсанток проходило на сайті "20 хвилин".

Читайте також: Міс Тернопіль 2021

У фіналі 18 тернополянок 

Про закулісся кастингу "найкрасивішого" проєкту Тернополя розповідає виконавча директорка конкурсу Юлія Мосейко. Слова перед початком конкурсу їй обрати важко, адже довгі місяці роботи сьогодні покажуть свої плоди.

 

— У фіналі беруть участь 18 конкурсанток. Підготовка впродовж всього періоду з моменту кастингів була дуже активною. Щодня були майстер-класи, репетиції по 2,5 години. Звісно, це нелегко, але втома приємна, —  говорить пані Мосейко. — Наразі усе іде за планом. Звісно, хвилювання є, але усе буде добре.

У журі конкурсу: ведуча Ната Бенч, дівчата, які в попередні роки отримали звання "Міс Тернопіль" — Аліна Водяна та Вікторія Тешнер. Конкурсанток для фіналу обирав засновник конкурсу "Міс Тернопіль" Володимир Заверуха.

Умови незмінні: заявки могли подавати дівчата, віком 17-24 років, з красивими зовнішніми даними, модельними параметрами та розумовими здібностями.

— Дівчата дуже красиві. Ми вже відмітили потенційних переможниць, але звісно, основне рішення будемо приймати на фіналі конкурсу. Серед учасниць оберемо ту, яка представлятиме Тернопіль у конкурсі "Міс Україна", — каже співорганізаторка. 

Детальніше про підготовку до фіналу читайте у матеріалі: "Міс Тернопіль-2021: скоро обиратимемо найкрасивішу дівчину міста. Хто у фіналі?"

Моделі вже дефілюють

Заплановане дійство розпочалось на годину пізніше. У залі — відомі гості та група підтримки конкурсанток. 

Ведучі конкурсу Ната Бенч та радіоведучий Володимир Андрієвський вже представляють конкурсанток.

Під час фіналу дівчата мають пройти кілька турів. Найкращу обиратиме журі. А крім того, сьогодні оберуть "Міс глядацьких симпатій" за голосами глядачів у залі та користувачів соцмереж. Голосування за конкурсанток проходило на сайті "20 хвилин".

Що на бекстейджі?

Журналісти "20 хвилин" працюють наживо. Вони уже зазирнули за куліси. Тут дівчата не стримують емоцій. Розповідають, що хвилювання є, але на сцені зможуть його вгамувати.

 

— Підготовка до конкурсу була на вищому рівні. Ми дівчата красиві і сильні, тому сказати, що було важко, не можу. Звісно, як і кожна з конкурсанток, я очікую на перемогу, суперницям бажаю показати себе з якнайкращого боку, — каже учасниця "Міс Тернопіль" Катерина Матвійків.

На бекстейджі дівчата готуються до виходу на сцену, для декого досвід на сцені такого рівня буде першим, і усі чекають початку з нетерпінням.

 

— Увесь час підготовки був дуже насиченим та веселим. Ми дуже здружились. Кажуть, що між дівчатами не може бути дружби, але це неправда, у нас склались дуже хороші стосунки. Хоча справді кожна очікує на перемогу, — каже учасниця "Міс Тернопіль" Марія Чучкевич.Немає опису.

У кожної з конкурсанток в залі — власна група підтримки. За дівчат прийшли вболівати друзі та рідні. Чимало вболівальників тримають у руках плакати. 

— Я прийшла підтримати сьогодні наших учасниць. Навіть не знаю, чого очікувати від конкурсу. Хочу побачити рівень наших тернопільських красунь, бо цьогоріч вони неймовірні. Наскільки чую, то за кулісами тільки і точаться розмови, що та власниця такого титулу, а та — іншого. Аби прийти на цей конкурс, слід мати велику сміливість, я б точно не зуміла. Впевнена, що сьогодні в залі буде аншлаг, бо ж усі білети на подію давно розкуплені. Бажаю учасницям удачі, натхнення і, звичайно, перемоги! — каже тернополянка Олександра.

Атмосфера у залі фантастична. Глядачі з нетерпінням чекають на оголошення результатів. 

Читачі "20 хвилин" обирали найкрасивішу 

Нагадаємо, від минулого тижня на нашому сайті "20 хвилин" розпочалось голосування "Міс Тернопіль онлайн" , де наші користувачі могли обрати свою переможницю з допомогою голосування. 

Окрім того, свою фаворитку, з допомогою голосування можуть обрати і глядачі в залі. Кожному, хто прийшов, дають спеціальний листок, голоси підраховуватимуть до завершення фіналу. 

Результати голосування також оголошуватимуть під час фіналу. Очікуйте їх разом з нами. 

 

Пишіть у коментарях кого із конкурсанток підтримуєте.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alex Matevoschuk

    Всіх малював один визажист зі своїм "специфічним" смаком. Майже всі схожі як матрьошки.
  • Oksana Matviykiv

    Доброго дня ,не зрозумілим залишається питання титулу Міс глядацьких симпатій, по якому критерію обирали....для чого було голосування в інтернеті , запитую вас тому що питають люди які підтримували конкурсанток...?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up