Добровольці «Гвардії наступу» проходять бойовий вишкіл на Тернопільщині

Добровольці «Гвардії наступу» проходять бойовий вишкіл на Тернопільщині
  • Вони вмотивовані і цілеспрямовані, знають, чого хочуть і куди будуть іти.
  • Це про добровольців «Гвардії наступу», які свідомо навчаються бойовому мистецтву для того, щоб звільняти українські території від окупантів.
  • Зараз майбутні штурмовики проходять практичну підготовку на території Тернопільщини.

Хлопці та дівчата завершують перший етап з базової військової підготовки і тактичної медицини. Навчання особового складу восьми нових бригад «Гвардії наступу», триватиме від 2-х до 4-х місяців.

Бійців тренують наші найкращі інструктори. Під час вишколу відпрацьовують різні сценарії: ведення вогню з укриття, маскування, облаштування фортифікаційних споруд, евакуація пораненого з поля бою та наданням йому першої домедичної допомоги.

Відео дня

Розповідають у Тернопільській ОВА.

Серед добровольців «Гвардії наступу» – люди мирних професій – вчителі, водії, механіки, інженери. Вони раніше не мали бойового досвіду, але готові його набувати, бо сильні духом і вірні своїй країні.

Кожен з них має свою історію, як і новобранець із позивним «Шостий»:

«Досвіду я до цього не мав ніякого. Тут дуже добре навчають. Інструктори викладаються на повну. Все, що від нас залежить все ми і робимо. Все робимо на відмінно. І стараємось».

Напередодні Дня українського добровольця до штурмовиків завітав голова ТОВА Володимир Труш.

У своєму зверненні до новобранців він зазначив таке:

«Вам потрібно бути стійкими, вмотивованими, знати точно, що ми вже перемогли, залишилося вже трошки. Ну і дивитися один за одним. Бо один в полі не воїн. Маєте бути разом, як один здоровий організм».

Нагадаємо, що Національна гвардія України запрошує добровольців записуватися у штурмові бригади «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

Державна прикордонна служба України – у бригаду «Сталевий кордон». Національна поліція України – у бригаду «Лють».

Більше дізнатися про умови проходження служби та записатися до штурмових бригад можна у центрах надання адміністративних послуг, або за телефоном  «Гарячої лінії»: 0800100020.

Раніше ми писали про те, що на Тернопільщині до «Гвардії наступу» записались півтисячі добровольців. Розповідали й історію двох друзів, які вступили до штурмової бригади.

Читайте також:

До «Гвардії наступу» вже записались півтисячі добровольців з Тернопільщини

На війну треба йти без «рожевих окулярів». Історія друзів, які вступили у «Гвардію наступу»

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • andriy-c andre

    а форма-це спортивні штани і кофти?
  • Паша Пашинський

    Мясо пушечне по факту

keyboard_arrow_up