Тернополянка змінила роботу в офісі на подорожі та власний бізнес

Тернополянка змінила роботу в офісі на подорожі та власний бізнес

Про життя і справи розповідає директор туристичного агентства «Едем Тур» (Edem tour) Аліна Назарик 

– Коли відкрили фірму? Чому вирішили зайнятися цим бізнесом?

– Туристичне агентство Edem tour працює і успішно розвивається на туристичному ринку з 2008 року. Колись я працювала офіс-менеджером і дуже багато часу проводила в приміщенні, а я хотіла більше подорожувати та бачити світ, - емоції від подорожей надихають мене. Розгортати бізнес було складно, бо колись не було таких ресурсів як є зараз: інтернет, брошури, каталоги... Треба було самому їздити та дивитись все на власні очі. Проте зараз робочий процес налагоджений та працює як годинник.

– Чи є якісь особливі послуги, які пропонуєте вашим туристам?

Відео дня

– Наше агентство має достатньо широкий спектр туристичних послуг: будь-який вид відпочинку, найкращі тури за найпривабливішими цінами. Ми організовуємо автобусні та авіа тури, екскурсійні тури, відпочинок на морі, багатоденні тури і тури вихідного дня.Допоможемо організувати незабутню весільну церемонію на березі океану з фантастичною вечерею і романтичною обстановкою. 
Ми робимо усе для того, щоб наші туристи отримали якісний та  різноманітний відпочинок, повний радісних емоцій.

– Розкажіть про свій колектив

– Наразі в агентстві Edem tour  злагоджена команда з професіоналів, кожен з яких займається своєю улюбленою справою. Підбір колективу відбувався не тільки за професійними навичками, а й зважаючи на характерне сумісництво. Головне це - гармонія в офісі.

– Хто є вашим клієнтом?

– Наше агентство, як правило, спеціалізується на сімейному відпочинку з дітками, які найбільше полюбляють відпочивати в Єгипті, Греції, Туреччині. Однак ми можемо запропонувати нашим туристам відпочинок  в будь-якій точці планети на їх вибір. У нашій роботі важливий індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми готові підібрати тур відповідно до  побажань і можливостей кожного туриста. Ми цінуємо як досвідчених мандрівників, які хочуть кожен рік відкривати для себе щось нове, так і з радістю допоможемо початківцям, для яких тільки відкривається прекрасний і дивовижний світ подорожей.

– Які плани команди на наступний рік?

– Насамперед це відкриття для себе і для наших туристів нових країн та відповідно більше нових подорожей, адже найкориснішим турагент може бути тільки тоді, коли він радить ті місця, де побував там сам. Також ми продовжуватимемо підвищувати свій рівень, беручи участь у всіх можливих освітніх програмах і конференціях, семінарах, виставках, рекламних турах, які сприяють підвищенню нашого авторитету у туристів і партнерів у бізнесі. 

– Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

– Так, Edem tour – сімейний бізнес. Найбільше мене підтримує мій чоловік - він мій порадник та опора.

– Чи є у вас власна формула успіху?

– Як на мене, вона проста - робити те, від чого отримуєш задоволення. Тоді і робота вийде найякісніше. Підбираючи відпочинок для когось, ми робимо це так, як для себе.

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС” 

  • Аліна Назарик народилися 6 жовтня в Тернополі. 
  • Сімейний стан – заміжня 
  • Освіта – вища: Тернопіль - економіка підприємств, Київ - туризм 
  • Хобі –  подорожі ,шопінг
  • Контактний телефон: 067-272-76-62 
  • Тернополяни визнали туристичне агентство Edem tour переможцем в щорічному 12-му конкурсі «Народний бренд 2016».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • бурундук

    той рецепт успіху можна спростити: сидиш в офісі, окольцовуєш бізнесмена, відкриваєш турфірму)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up