І знову траур на Чортківщині… На полі бою поліг Герой Євген Підгородецький

І знову траур на Чортківщині… На полі бою поліг Герой Євген Підгородецький

14 квітня під час виконання військового обов’язку героїчно загинув Євген Підгородецький, 1968 року народення – житель села Михайлівка Чортківського району.

Воїн до останнього подиху залишався відданим військовій присязі на вірність українському народу. Старший сержант Євген Підгородецький служив інструктором навчального ремонтного взводу однієї з бригад, був справжнім патріотом Батьківщини, самовіддано захищав її свободу та незалежність.  

Про це розповідають у Другому відділі Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Скільки болю, горя і сліз принесла на нашу рідну землю росія... 

Відео дня

Чортківська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисника:

Важко сприймати загибель відважного Воїна. А ще важче знайти слова підтримки та втіхи. Герої не вмирають! Вони вічно житимуть в пам’яті тих, хто їх добре знав і любив. Не пробачимо! Спочивай з Богом, вірний сину України!

– Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя захищаючи Батьківщину. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати.Нехай Господь прийме його світлу душу і оселить там, де праведні спочивають, – зазначили у військкоматі.

Загиблого Героя Євгена Підгородецького зустрічатимуть 18 квітня 2023 року о 9.00, біля церкви святих верховних апостолів Петра і Павла.

Вічна Слава Незламному Воїну...

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що на війні загинув Герой-тернополянин Валерій Казмірчук. Інформували і про те, що Небесне військо поповнив солдат Андрій Танчак з Бережанщини.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up