Партнер рубрики Події

Красуня з Тернополя отримала один з головних титулів на «Міс Україна 2021». Що про неї відомо?

Красуня з Тернополя отримала один з головних титулів на «Міс Україна 2021». Що про неї відомо?

Фінал конкурсу «Міс Україна 2021» відбувся 21 жовтня у Києві. За головну корону змагались аж дві учасниці з Тернополя. І одна із них таки отримала важливу перемогу.

Грандіозне дійство відбулось у Палаці «Україна». Зірковими гостями, що виступали на сцені, стали Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, гурти Go_A, KAZKA, Kadnay та багато інших.

Під час фіналу 25 красунь зі всієї країни дефілювали у неймовірних вечірніх сукнях, купальниках та презентували свої благодійні проєкти.

Раніше ми розповідали, що до фіналу пройшли дві дівчини з Тернополя: Марта Резніченко, яка стала «Міс Тернопіль 2021», та Софія Старжинська, яку обрали за результатами кастингів.

Інтерв'ю з обома фіналістками читайте у матеріалі: Тернопільські моделі про закулісся підготовки до фіналу «Міс Україна». Чого чекати від красунь?

Відео дня
Фіналістка проекту з Тернополя Софія

 

Що відомо про Mis People Choise 2021

Тернополянка Марта Резніченко на конкурсі «Міс Україна 2021» отримала титул «Міс Глядацьких симпатій». За неї проголосувала найбільша кількість глядачів, які були в залі. Відбувалось голосування з допомогою QR-кодів.

Марта Резніченко, 20 років. №13 на конкурсі «Міс Україна», Тривалий час навчалась та жила у Канаді. Має титул «Панна Тернополя», захоплюється спортом та подорожами. Працює у сфері маркетингу. 

Немає опису.

Читайте такожТернополянка пройшла до фіналу конкурсу краси «Міс Україна-2021». І розказала нам, як це було 

Із дівчиною ми спілкувались під час підготовки до фіналу. І вона була впевнена у своїх силах. Ось що розповідала Марта.

Я маю усе, щоб перемогти і навіть більше

Міс Тернопіль-2021» стала 20-річна Марта Резніченко | Тернопільський  прес-клуб

Про підготовку до фіналу 

— Сама участь у фіналі «Міс Україна 2021» для мене вже вагоме досягнення, адже я розумію, що фіналісток обрали із десятків тисяч дівчат, — зазначала дівчина. 

Як проходила підготовка

Тернополянка розповідала, що 10 днів підготовки перед фіналом були особливо насиченими.

— Графік був дуже насиченим: підйом о 06.30, спортивні тренування, заняття з хореографом, різні майстер-класи, — розповідала красуня.

Має власний благодійний проєкт 

Кожна із учасниць на фіналі представляла свій благодійний проєкт чи акцію. 

Марта Резніченко каже, що її проєкт відрізняється від інших, адже роботу над ним дівчина розпочала ще влітку. І він діє на постійній основі. 

— У мене є своя благодійна івент-організація під назвою «Пр Тебе», і ми займаємось збором коштів на постійній основі. Початковою ціллю було створення жіночого ком`юніті, яке б об`єднало жінок, які можуть обмінюватись досвідом, вчитись чомусь новому, а під час таких заходів збирати кошти для діток, які цього потребують, — говорить дівчина. 

Наприкінці липня Марта організувала такий благодійний захід, метою якого був збір коштів для маленького тернополянина, Максимка Антонишина, у якого діагноз СМА. Окрім того, такі благодійні зустрічі відбуваються в форматі онлайн.

Запитували ми у красуні про її плани на фінал.

— Звісно, це конкурс краси і я знаю, що маю усі зовнішні дані для того, аби отримати перемогу, але крім того, з кожним роком ерудованість, начитаність та знання іноземних мов все більше потрібні. Я вільно володію чотирма мовами, маю хорошу освіту, досвід роботи у кількох сферах, маю свій благодійний проєкт та грандіозні цілі на його майбутнє. Цей конкурс для мене не лише можливість заявити про себе, але і насамперед це можливість досягти глобальніших цілей, а «Міс Україна 2021» мені в цьому допоможе. Я вважаю, що у мене є усі критерії і навіть більше, аби це отримати. 

Конкурс "Міс Україна" організатори проводять ще з 1991 року. Під час цьогорічної підготовки до конкурсу, керівники шоу обирали серед кілька тисяч анкет дівчат. Окрім цього, кастинги проходили у Львові, Одесі, Харкові та Києві. Однак найбільше "зачепила" журі конкурсантка Олександра Яремчук.

Міс Україна 2021 - хто переміг, ім'я та фото переможниці - Новини  шоубізнесу України | Сьогодні

Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів, яку для конкурсу виготовив ювелір Джейкоб Арабо. На головній прикрасі з білого золота з дорогоцінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів.
https://showbiz.24tv.ua/peremozhnitsya-mis-ukrayina-2021-hto-peremig-imya_n1773890

Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів, яку для конкурсу виготовив ювелір Джейкоб Арабо. На головній прикрасі з білого золота з дорогоцінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів.

Інтерв`ю з Мартою Резніченко читайте на нашому сайті згодом.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Nataliia Nowaczynska

    Не гарна....одна пластика....одним словом ,,шкарадна"...
  • Samael Immortal

    І скільки коштував титул ??? Бо красуні щось не видно
  • Анна Бутова

    Вся перероблена у хірурга .
  • Anri Vinnitskiy

    Пиздеж.  Перемогли вінничанки

keyboard_arrow_up