Кур’єрці газети «RIA плюс» – 80 років! Вітаємо нашу Ірину Авраменко з ювілеєм

Кур’єрці газети «RIA плюс» – 80 років! Вітаємо нашу Ірину Авраменко з ювілеєм
  • Кур’єрка газети «RIA плюс» та громадська діячка Ірина Авраменко відзначила своє 80-річчя 22 березня. 
  • Активна, життєрадісна та справедлива – саме так відгукуються друзі та колеги про тернополянку. 

80 років – це визначна подія і поважний вік. Тож в управлінні освіти 26 березня зібралися, аби привітати Ірину Авраменко з ювілеєм та подякувати за багаторічну громадську діяльність, проявлений патріотизм.

Відео дня

Квіти, сюрпризи, солодощі та безмежну кількість теплих слів подарували присутні у залі для пані Ірини. Гості наголошували, таких свідомих та відданих Україні людей має бути більше. Вони переконані, пані Ірина – взірець для нашого молодого покоління.

Працюю задля України

Кур’єркою газети «RIA плюс» Ірина Авраменко працює 15 років поспіль. Зі слів тернополянки, вона полюбляє цю роботу, адже завжди в русі. А як нам відомо, рух – здоров’я.

Крім цього, у Тернополі пані Ірину знають, як борчиню за незалежність, мир та свободу України. Ще змалечку вона знала, що росія та комунізм – нічого доброго не приносили, тож і досі закликає людей триматися осторонь від того минулого.

— Коли мені було п’ять років, то тата засудили за небажання віддавати зерно державі. Все настільки перекрутили, що приписали йому крадіжку державного врожаю. Як результат – 10 років тюрми та повна конфіскація майна. Мама мені завжди казала, що радянський союз, комунізм – принесли людям лише біду, — розповідає пані Ірина. – Згодом я відмовилася вступати до комсомолу, через що були утиски у навчальних закладах, серед однолітків. Та і загалом нашу родину чотири рази виселяли з різних населених пунктів Тернопільщині.

За 80 років пані Ірина брала участь у різних заходах, мітингах, рухах, під час яких порушують питання про збереження цілісності України. Її намагання оцінюють як на місцевому, так і всеукраїнському рівнях. Зокрема, має нагороди за волонтерську та просвітницьку роботу, медаль «За службу Україні» та посвідчення борця за незалежність України у XX столітті.

Та під час розмови з журналістами «20 хвилин» Ірина Авраменко наголошує, для неї важлива подальша доля українського народу, а не визнання та медалі. Найбільше жінка мріє дожити до Перемоги над російським ворогом.

— Так вже історично склалося, що ми постійно маємо виборювати свою незалежність, волю та право на життя. Скільки біди та темних часів вже пережив наш народ. Але, я вірю, що наша Україна неодмінно переможе, бо зараз за нас б’ються наші сталеві воїни. А ми маємо у тилу працювати, підтримувати цей патріотичний дух, популяризувати наше українське. Аби жоден російський окупант не зміг нас зламати. Я вірю і хочу, щоб наші діти, онуки, правнуки жили у вільній, незалежній Україні, — наголошує тернополянка.

Попри свій вік, пані Ірина не планує залишати роботу кур’єрки. Вона наголошує, працюватиме до тих пір, доки дозволятиме здоров’я. Вона переконана, тільки завдяки постійному руху їй вдалося прожити до 80 років.

Редакція «20 хвилин» долучається до привітання. Бажаємо пані Ірині, щоб всі її плани та надії здійснювалися, а вдома завжди було добре і спокійно. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими світлими подіями.

Читайте також:

Деяким пенсіонерам з 1 квітня піднімуть пенсійні виплати: кому пощастить

Жителька Тернопільщини відсвяткувала 106-ий день народження

Довгожителька з Чортківщини відзначила своє 95-ліття

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Пейко

    Вітання, здоров'я і добра Ювілярці!💐
    РЕСПЕКТ, керівництву і колективу за повагу до Людей Поважного віку!👍👏

keyboard_arrow_up