Медики зі Зарваниці виїхали на перший виклик, а повернулись з новонародженим щастям

Медики зі Зарваниці виїхали на перший виклик, а повернулись  з новонародженим щастям

Перший виклик для молодих медиків зі Зарваниці, що на Тернопільщині, закінчився успішно. Місцева мешканка народила донечку вдома, лікарям швидкої залишилось лише оглянути породіллю та немовля

Зворушливу історію розповіли у КНП "ЦЕМД та МК" ТОР 

— 42 бригаді Зарваницького пункту Е(Ш)МД Теребовлянської підстанції Теребовлянської станції у складі лікаря Чайківського Романа, фельдшера Новак Христини та водія Шупа Мирослава пощастило потрапити на свій перший виїзд, з якого вони поверталися із маленьким згорточком та сяючими очима. Пологи вдома це завжди ризик, але наші медики готові до будь-яких ситуацій, тому їхали на виклик впевнено і підготовлено, кажуть в медустанові.

Мальовниче село на Тернопільщині того весняного ранку збагатилося гарненькою дівчинкою, яка у сім’ї породіллі стала третьою дитиною. Пацієнтка перебувала на обліку в жіночій консультації та готувалася до поповнення лише за два тижні. Але маленька пацієнтка вирішила зовсім інакше. В наслідок стрімких пологів вона з’явилася на світ ще до прибуття бригади.

Відео дня

— Наші працівники оглянули дитину та маму, оцінили їх стан, підключили жінку до системи та транспортували обох до Перинатального центру Тернопільської міської лікарні №2. Такі пацієнти це велика відповідальність, тому щасливе завершення історії стало радісною подією для усієї станції, написали медики.

Дякуємо медикам за професіоналізм та турботу про своїх пацієнтів. Нехай кожен виїзд буде успішним, а усі екстрені та критичні стани під контролем.

Нагадаємо, раніше ми розповідали як Тернопільські патрульні супроводжували породіллю до медзакладу. На автодорозі М-19 Доманове—Тереблече поліціянти зупинили автомобіль Hyundai, що рухався з перевищенням швидкості. У транспортному засобі перебував схвильований чоловік. Він повідомив, що поспішає до лікарні з вагітною дружиною, яка от-от народить. 

Читайте також:

Поліціянти у Тернополі допомогли породіллі швидко дістатися до пологового.

Потрійне щастя Діани і Володимира: у перинатальному центрі народилась перша трійня за два роки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Галина

    Хай бог дає  щасливу долю !!! Галя. Л.
  • Наталія Мазур

    Вітаю молодці!!!
  • Маряна

    👏

keyboard_arrow_up