«Моя робота – це моє хобі»: про справу життя розповів керівник «БІОСАН Плюс» (новини компаній)

«Моя робота – це моє хобі»: про справу життя розповів керівник «БІОСАН Плюс»  (новини компаній)

Я працюю для людей та для себе, займаюся тим, що я люблю, говорить керівник медичного центру «БІОСАН Плюс» Ігор Яросевич. 

- Коли відкрили фірму? Які особливості у послуг (товарів), котрі пропонуєте?

- Я почав свою справу 22 роки тому. Наш центр надає різні медичні послуги, такі як гомеопатія, гінекологія, сексопатологія, озонотерапія, психотерапія, гіпноз, гемокод-діагностика визначення сумісності харчових продуктів для організму, використовуємо традиційну китайську медицину.

- Хто є вашим клієнтом?

Відео дня

- В нас широкий спектр клієнтів від дітей до людей похилого віку. Це не тільки тернополяни. До нас приїжджають жителі області, сусідніх регіонів та навіть іноземці.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

- В нашому медичному центрі працюю я зі своєю дружиною. З лікарів більше спеціалістів ми не маємо.

- Чи бачите в місті (області) для себе конкурентів? Чим від них відрізняєтеся?

- Особливість нашого медичного центру в тому, що ми надаємо перевагу натуропатичним методам лікування. Ми маємо свої особливості підходу до лікування. Я приділяю більше увагу самовдосконаленню і не спостерігаю, чи хтось ще чимось займається.

- Чому вирішили займатися цим бізнесом?

- Я ще під час навчання почав цікавитись цим. Це методи, які не мають побічної дії і які лікують цілісний організм. Це близько мені.

- Яким бачите свій бізнес через 5 років?

- Ми постійно живемо в русі, постійно розвиваємося. Сподіваюсь, наш розвиток продовжиться і в майбутньому. Плануємо використовувати нові методи лікування. Останнім часом ми почали використовувати нові методи лікування, а саме: психотерапію, гіпноз, кінезоологію та традиційну китайську медицину.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- Моя робота – це моє хоббі. Мені подобається займатись цим.

- Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

- Звичайно, сім’я мене підтримує та допомагає. Разом з дружиною ми займаємось цією справою. Також маю сина, який займається адвокатською справою, але і нам він часто допомагає.

 

ДОВІДКА «RIA плюс»

Ігор Яросевич народився 27 лютого 1966 року. Одружений, має сина. Навчався у Тернопільському медичному інституті за спеціальністю «Лікар загальної практики». Хобі – відпочинок на природі, подорожі.

Контактні телефони: (0352) 52-19-00, 380-677-27-66-10.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up