На "Файному Місті" ходять дивні та кольорові люди (фоторепортаж)

На "Файному Місті" ходять дивні та кольорові люди (фоторепортаж)

Дрес-код на фестиваль "Файне Місто" - чим дивніше, тим краще. Відвідувічі беруть з собою кумедні шапки, прикольні вушка, костюми звірів, надувних жінок та динозаврів. 

Кольровим волоссям тут уже нікого не здивуєш: воно зелене, червоне, синє, рожеве...

Незважаючи на тридцятиградусну спеку чимало відвідувачів одягнули костюми звірів та мультяшних героїв. Так одягнулись навіть учасники  гурту "Веремій".

Відео дня

Дехто навіть креативить. Так, один з відвідувачів зробив собі обладунки з картону та скотчу. А хтось взяв з собою надувну "подругу".

Як живеться файним людям на "Файному Місті" (фоторепортаж)
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kontserty/yak-zhivetsya-faynim-lyudyam-na-faynomu-misti-fotoreportazh-10625280.html

Читайте також: Як живеться файним людям на "Файному Місті" (фоторепортаж)

Загалом, на Файному місті справді територія вільних людей - тут всі вільні бути ким захочуть і якими захочуть.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Piter Savka

    Так.... Я не поняв !! А нашо в нас стілько церков в Тернополі ?  Чим вони займаються ?? Хай би ксоздзи брали в облогу то Файне Місто і брали з собою бочку води і тонну ладану тай би то всьо там трохи покропили і обкадили. Може б в світі менше зла було.

    Гаврищук Оксана reply Piter Savka

    Все правильно. Ваші ксьондзи кроплять і кадять тільки тих, в кому дійсно сидить зло, це як правило оті християни, котрі щонеділі у церкву ходять і поливають брудом всіх і вся. А он на Файному зібрались світлі, добрі і щирі люди, тому ніякі ксьондзи їм точно не потрібні)))

    Piter Savka reply Гаврищук Оксана

    Тим котрі щонеділі у церкву ходять їм вже нічого не допоможе

    Пустило reply Гаврищук Оксана

    файно сказанула,плюсую.
  • Piter Savka

    Там місцями голубизною попахує
  • Іра

    Чия ідея була звозити весь цей наркоманський роковий непотріб до Тернополя???

    Anony Mouse reply Іра

    помри

    Іра reply Anony Mouse

    представник неформальної молоді. ясно. нехай твоє побажання повернеться до тебе.

    Гаврищук Оксана reply Іра

    Яка огидна жіночка. Як прикро і соромно, що у Теронполі є такі обмежені і вузьколобі люди, котрі далі "kinder, küche, kirche" нічого не бачать і вважають своє бачення єдиноправильним. Ірино, це Ви "непотріб" для прогресивної європейської України.
  • Анонім

    Куди котится цей світ . В країні війна, гинуть військові ,а тут хер знати ,що влаштовують . Вже в Тернополі помішалися на гігантизмі - то ковбасу купу метрів зробили , то якийсь торт ,то глечик ох.....х розмірів , то прапор купу метрів та ви й......ся чи ,що ?

    Пустило reply Анонім

    То як я сі подивлю,то не є так фест зле,шо попри войні ше шось роблят,бо якби жили їднов войнов то точно можна би було й......ся,як ви кажете.

    Вася reply Пустило

    Життя повинно тривати попри ту дурну війну, яку наша кончена влада не може (чи не хоче) до цього часу припинити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up