Тернопільський рятувальник освідчився коханій, коли виніс її з "пожежі"

Тернопільський рятувальник освідчився коханій, коли виніс  її з "пожежі"

«Це була любов з першого погляду», - саме так описує зустріч з коханою рятувальник Василь Кикіш.

Боротьбі з вогнем та допомозі людям чоловік присвятив 20 років. Зараз Василь – старший прапорщик, командир відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області.

У колективі його знають, як вірного та відданого товариша, справедливого керівника, відповідального та надійного у бойовій роботі. А починав службу наш герой з посади пожежного-рятувальника міста Теребовля. Пішов по стопах батька, який близько 26 років працював у професійній пожежній частині села Золотники, повідомляє пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.

Відео дня

Робота вогнеборця – не проста. Тут лише віддані справі люди. Адже не кожен зможе своє життя присвятити іншим, не кожен – зайти туди, де панує небезпека. І надзвичайно важливою є для бійців вогняного фронту підтримка та розуміння близьких людей. Саме цим і закохала у себе Василя його обраниця. Та по-іншому і бути не могло. Адже працює наша героїня – Надія, медсестрою у місцевій лікарні села Золотники, що на Теребовлянщині. Щодня дівчина дбає про малюків. Робота нелегка, адже від її дій та рішень залежить здоров’я дітей.

Про те, що поєднають свої серця, працівники екстрених служб відчули ще при перших зустрічах. А ось освідчитися коханій Василь запланував по-особливому.

Допомогли тут ідеями побратими по службі. Підтримав нашого героя і начальник Теребовлянського районного відділу Руслан Гнатяк
29 січня рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у медичному закладі, де працювала Надія.

За легендою, пожежа виникла у дитячому відділені цього закладу. Умовно були евакуйовані пацієнти, з будівлі виведено персонал. За лічені хвилини на місце прибули бійці Служби порятунку, серед них – наш герой.

За планом навчань, двоє працівників медичного закладу на пожежі зазнали травм та не могли самостійно вибратися з приміщення. Звісно, однією із потерпілих була Надія.

Василь, у апараті для захисту органів дихання, який щільно закривав обличчя, виніс кохану на свіже повітря. Дівчина через емоції навіть не підозрювала, хто знаходиться біля неї. Навчання завершилися. Наш герой зняв маску та став перед шокованою Надією на коліна, запропонувавши руку і серце. Дівчині від щирого здивування перехопило подих. Та за кілька хвилин усі присутні почули довгоочікуване «Так».

Колектив рятувальників Тернопільщини бажає нашим героям палкої та щирої любові, безліч позитивних емоцій, а головне – взаєморозуміння.

Читайте також Love story у Тернополі: під час шикування військовий освідчився своїй коханій

Степан освідчився Галині на тернопільській ковзанці. Дівчина сказала: “Так!”
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • David Starr

    І це круто. Нема нічого достойнішого, аніж робота по спасінню людей.
  • Сергій

    Швиденько витерли мої коментарі.

    Ще раз перепитую- чому особа, у змові зі своїм начальством вчинила паніку у лікарні, спровокувала нібито навчання і за гроші платників податків вирішує свої особисті питання?

    До редакції- для чого постійно витирати мої кометарі?

    UpToNoGood reply Сергій

    Поясню вам. Навчання з питань пожежної безпеки - поширена практика, а не виключення. Як ви подумали. Вони проводяться регулярно по різного типу соціальних об'єктах. Змова полягала лише у обранні на той час саме того закладу. В цьому немає ніякого проступку.
  • Анонім

    Пожежники то взагалі оригінальні люди . Молодці ,що підтримали свого колегу ось це я розумію колектив. З такими і на виклики можна не боятися їхати завжди підставлять плече .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up