«Один вдома-3. Сільська версія». Хлопці з Тернопільщини підкорюють соцмережі рімейком відомої комедії

«Один вдома-3. Сільська версія». Хлопці з Тернопільщини підкорюють соцмережі рімейком відомої комедії
  • 9-річний Назар в ролі Кевіна Маккалістера захищає свій дім від злочинців, які збираються вкрасти курей. Сільську версію комедії «Один вдома-3» створили хлопці з села Винятинці.
  • Аматорська короткометражка підкорить вас самобутнім гумором та реалістичністю. 

Третій рік поспіль молоді кіномейкери з Тернопільщини тішать глядачів кумедними короткометражками. 

Першу та другу частину «Один вдома. Сільська версія» ми публікували у минули роки. Їх можна переглянути за посиланням тут

Цікаво, що минулоріч вийшла вже друга частина комедії, а ідея зробити власну версію відомого фільму виникла ще у 2019-му. 

Відео дня

— Ідея з'явилась ще минулого року. Я зі своїм сусідом Назарчиком почали знімати відео в Інстаграм. На початку минулої зими ми разом дивились «Сам вдома» і вирішили, що потрібно зняти свою версію, де могли б показати, якби Кевін жив у нашому селі, —  каже автор ідеї та один з акторів Володимир Мандзюк. —   Перше відео ми закинули в соцмережі, і людям дуже сподобалося. Перед цьогорічною зимою я вже точно знав, що буде продовження, сценарій писав з осені. 

Автори — компанія друзів

У головних ролях фільму: Володимир та Павло Мандзюки, друг Павла Максим Басок зі Збаража та 9-річний сусід Назар. 

—  Цього року фільм вийшов триваліший за часом, і як пишуть глядачі, ще смішнішим, —  каже Павло Мандзюк. — Сценарій написали Володя Мандзюк та Максим Басок. Знімав усе я на власний фотоапарат. Також був у ролі поліцейського. 

Зйомки короткометражки тривали кілька днів. Розпочали їх ще 5 грудня. Але довелось робити перерву через погоду. Процес затягнув сніг, який цього року випав у Заліщиках та околицях дуже пізно. 

Монтував фільм Володимир, і цей процес тривав три дні. 

— Деякі дублі не виходило зняти з першого разу. Але ми не здавались. Також у фінальному кадрі ми запросили зіграти нашу маму, і дякуємо їй, що погодилась. Є також сцена, у кадрі якої мали бути ми усі разом. Тож його знімав мій тато, — каже хлопець. — Кілька днів ми готувались до зйомок: найважче було переробити поліцейське авто зі звичайного: дістали світлові маяки, зробили блакитні номерні знаки: як на мене, від справжньої не відрізниш. 

Провчив викрадачів курей

За сценарієм, ідея пограбувати дім Мандзюків, які виграли 100 тисяч гривень і мають власне господарство, виникла у злодія зі Збаража. На допомогу він кличе співучасника, який перевтілюється у електрика. 

Вдень перед Новим Роком Назарчик залишається сам та кумедними витівками охороняє свій дім та провчає злочинців. Найкумедніша картина — у курятнику, адже крім грошей, злодії задумали викрасти курей. Мовляв, дорогі. 

Кмітливий Назарчик зумів вчасно викликати поліцію. Тож усе закінчилось щасливо. 

Але краще один раз побачити, тож публікуємо короткометражку нижче. 

Хлопці кажуть, що зупинятись на третій частині комедії не будуть, а в новому році планують потішити глядачів ще кількома смішними короткометражками. 

До слова, ми розповідали про Павла Мандзюка та Максима Баска раніше, коли хлопці в період карантину влаштували онлайн-концерт.

 

Деталі в матеріалі:

Студенти-семінаристи з Тернопільщини запустили в мережі флешмоб української пісні. Закликають приєднуватись

А ви любите «Один вдома-3»? Пишіть відповідь у коментарях. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up