"Одягнула весільну сукню завдяки вам": вихователька з Теребовлі, яка поборола рак, вийшла заміж

"Одягнула весільну сукню завдяки вам": вихователька з Теребовлі, яка поборола рак, вийшла заміж
  • 24-річна Наталя Левицька з Теребовлянщини, яка понад два роки  перемагає у боротьбі з саркомою Юінга, стала дружиною!
  • Допомогу дівчині збирали усім світом. Тому в цей щасливий для сім'ї день мама дівчини дякує людям, які допомагали фінансово і молитовно.

Історію кохання Наталі та її, тепер вже чоловіка, Вадима  ми розповідали у матеріалі ""Мій хлопець постригся зі мною "під нуль": 23-річна Наталя Левицька розповіла свою історію боротьби з раком" 

1 серпня закохані поєднали свої серця та узаконили стосунки. Ми поспілкувались із мамою Наталі пані Галиною. Жінка не стримує емоцій та каже, що справжнє кохання може побороти усі біди.

 

Відео дня

"Тільки завдяки людям Наталя жива"

Діагноз "саркома Юінга" Наталі Левицькій поставили влітку 2018-го. Далі були місяці лікування в Україні та за кордоном. Близько десяти хіміотерапій. Кошти на лікування збирали і наші читачі "20 хвилин".

Деталі у матералі "22-річна вихователька із Теребовлі потребує допомоги"

- Сьогодні мені пригадується той шлях, який ми пройшли, і сльози навертаються на очі, - каже мама Наталі Галина Левицька. - 1 серпня Наталя та Вадим розписались, а наступного тижня плануємо вінчання. Вчора Наталя привезла додому весільну сукню, одягнула її, а я плачу від радості, що ми дочекались цього дня. 

Жінка розповідає, що коли дізнались про хворобу, спочатку усі були в розпачі. Сума, яка була потрібна на лікування, здавалась непідйомною.

- А потім я просто відчула, які сильні люди разом, - каже жінка. - Допомогли ті, ті. Люди самі почали дзвонити та пропонувати підтримку. Дякую читачам вашого видання, що небайдужі до нашої буди. Дуже сильною також була молитва усіх, хто нас знав. У день операції за Наталю молились я навіть не можу сказати у скількох церквах. Це велика сила. 

Неймовірна історія кохання

Як розповідає мама молодят,  Наталя та Вадим познайомились ще коли були студентами. Разом вони вже шість років. 

Світлина від Галини Левицької.

- Їх кохання пройшло чимало випробувань. Як то кажуть, в радості, і в горі разом, - каже пані Галина. - Вадим після навчання рік служив, то Наталя його чекала. Потім вона дізналась про хворобу і хлопець весь цей час практично був з нею. Разом з нею їздив на лікування, постійно підтримував дочку. Я дуже рада, що вони нарешті створили сім'ю. 

Щоб підтримати кохану, Вадим після того, як Наталя втратила волосся через хіміотерапію також постригся "під нуль". 

- Діти заслужили бути щасливими, я бажаю доброї долі їм та божих благословінь!, - каже Галина Левицька. 

Зараз дівчина кожних три місяці проходить обстеження. Щоправда, карантин вніс корективи у цей графік. Проте, останні аналізи були хорошими. 

Редакція "20 хвилин" вітає молодят із створенням сім'ї! Щасливого подружнього життя та міцного кохання вам!

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (221)
  • Екатерина Онищенко

    +++++++++++
  • Oleksandr Adamchuk

    +++
  • Автоборт Павлюк

    Я думаю,що ї оздоровив Господь Бог і Матінка Божа,а ще й підтримка її любимого коханого,і у неї була тільки одна я думаю мрія ,вижити,вилічитись і непокинути свого коханого,який все зробив і робить для того,щоб вони були разом!Все таки,Бог поблагословив вас на довге,любиме життя і дорогу!

    Галина Левицька reply Автоборт Павлюк

    Я повністю з вами згідна. Нам Господь з перших днів хвороби явив своє чудо: після молитов в Зарваниці не стало метастазів.  І, відповідно, це вже було зовсім інше лікування.
  • Галина Краснобаева

    +++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up