Переможець "Голосу Країни" Роман Сасанчин розповів "20 хвилин", кому присвятив перший хіт

Переможець "Голосу Країни" Роман Сасанчин розповів "20 хвилин", кому присвятив перший хіт
  • Перемога 18-річного Романа Сасанчина із Тернопільщини на музичному проєкті "Голос Країни" зворушила та підкорила користувачів соцмереж. 
  • Зараз Роман живе у Києві разом з коханою, у квартирі, яку отримав в подарунок за перемогу.
  • Музикант вже презентував першу пісню. Журналістам "20 хвилин" хлопець розповів, кому присвятив свій дебют.

Про особисте життя Романа Сасанчина читайте у матеріалі "Переїхав у Київ разом з коханою": як змінилось життя переможця "Голосу Країни" Романа Сасанчина"

На початку листопада Роман оприлюднив першу пісню під назвою "Очі", яку виконав разом з учасником шоу "Холостячка" Андрієм Шатирко. 

- Андрій раніше вів бек-стейджі на "Голосі країни", брав інтерв'ю в учасників. Так ми і познайомились, - розповідає Роман Сасанчин. - Після "Голосу" продовжили спілкування і вирішили записати спільну пісню.

Відео дня

Роман розповідає, що присвята у кожного з учасників дуету була власна. 

- Ми знали, що пісня присвячена дівчині, - продовжує розмову співак. - В Андрія була своя присвята. У мене - своя. Так, я присвятив цю пісню своїй дівчині.

Роман Сасанчин з дівчиною

Перший онлайн-концерт

У листопаді Роман Сасанчин став учасником фестивалю “Україна в центрі Любліна 2020”.

Традиційний фестиваль, через пандемію коронавірусу відбувся у онлайн-форматі. Але, незважаючи на це, Роман вирішив спробувати новий формат виконання пісень.

- Для мене це не перший досвід, адже на проєкті "Голос" були прямі ефіри в такому режимі, - каже співак. - У Києві є в мене друзі, вони допомогли із технікою. Тому, як на мене, все вдалось реалізувати непогано.

Коли чекати нових пісень

- У Київ я переїхав вже на початку літа. Потрібно було підзаробити трохи, поки ця вся ситуація з карантином трішки не вляжеться. Довелось відкласти вступ. Я закінчив Теребовлянський коледж культури та мистецтв, але навчання далі вирішив відкласти ще на рік. Взяв трохи часу, щоб більше підготуватись та присвятити час музиці, - розповідає він. 

Одразу після "Голосу країни" Роман розпочав займатись сольною кар'єрою. Окрім пісні "Очі", він вже має чимало напрацювань для власних хітів.Одна із пісень буде присвячена мамі.

- Зараз насправді все дуже складно. Через карантин скасовані практично усі концерти. Тому можливостей для реалізації мало, - каже переможець шоу. - Але я працюю, маю вже чимало напрацювань, тому сподіваюсь, що буду і надалі тішити своїх прихильників новими піснями.

Роман Сасанчин – переможець шоу "Голос країни-10": чи погоджуєтесь ви з  результатами фіналу - Новини шоу-бізнесу - Lifestyle 24

За участю Романа Сасанчина у шоу, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця, тоді ще 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв.  Що про переможця розповідають його рідні люди, читайте у матеріалі за посиланням тут. 

Одразу після перемоги на шоу Роман розповідав нашим журналістам, що для нього все сталось, наче уві сні.  Тоді був початок травня, і хлопець говорив, що змоги переїхати у нову квартиру ще не було. Але вже за кілька місяців у соцмережах Ромчик ділився фото з нової квартири, а згодом у інтерв'ю на "1+1" розповів, що у новому помешканні він живе не сам. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Леся Потапенко

    Украї нський  соловейко. Чудове  виконання пісень. Хай щастить тобі.
  • Михальська Тетяна

    Хай щастить,удачі тобі сину!Респект,повага батькам!Талант,потрібно багато працювати!
  • Мацюк Марія

    Молодець.
  • Марія Миколаївна Романюк

    У Романа в серці - мати і Україна. В його піснях відчувається тепло і доброта, любов до рідної землі та кохання до дівчини. Особлива подяка батькам за сина. Здоров'я міцного! Хай щастить Вам. А Роману побажаю нових творчих досягнень.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up