Подружжя з Тернополя зняло кліп у Греції, який за день набрав тисячі переглядів

Подружжя з Тернополя зняло кліп у Греції, який за день набрав тисячі переглядів
  • Молодий тернопільський гурт Fruity Demons презентували деб`ютний кліп на пісню "Feel". За день він набрав кілька тисяч переглядів. 
  • Про зйомки кліпу в Греції, творчість та любов до музики подружжя читайте у матеріалі.

Тернопільський гурт "Fruity Demons" створили ще два роки тому вокалістка і автор текстів Христина Ожибко та саундпродюсер бас гітарист Михайло Попик (Mike 2Night). Група творить свою музику поєднуючи такі жанри, як electropop, breakbeat та інші. Окрім того, подружжя є частиною тернопільського кавер-гурту "100 хвилин".

- На зйомки кліпу в нас було лише трішки більше, ніж дві години і знімали ми його ще два роки тому, - розповідає саунд-продюсер та учасник гурту Михайло Попик. - Все затягнулось, тому, що у нас є основна робота. А зараз карантин. Є час попрацювати над тим, що довго відкладав. Зараз це вдалось допрацювати і випустити в світ. Здається, нам це вдалось добре. 

Відео дня

У Грецію подружжя поїхало разом з іншими учасниками гурту "100 хвилин". Під час поїздки зняли два кліпи. 

- Насправді було досить важко, - каже чоловік. - Ми перших п'ять днів знімали кліп для кавер-групи. Важко було орієнтуватись в локаціях. Лише в останній день нашої поїздки залишалось кілька годин на зйомки іншого кліпа. Ця після надихаюча, проста. Тому картинку не ускладнювали ні зайвими персонажами, ні зайвими предметами. Все вийшло для того, щоб відеоряд максимально підкреслював аудіо. 

Михайло розповідає, що захоплення для них з дружиною стало справою всього життя.

- Зараз я більше займаюсь студією звукозапису. Пишемо пісні, ремікси, записуємо молодих виконавців, - каже чоловік. - Тобто те, що ми любили з дитинства, чим жили, зараз стало для нас улюбленою роботою.Ми помітили, що людям подобається те, чим  ми займаємось. І саме тому вирішили, що треба розвиватися.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Tarnavska Masha

    Молодці)
  • Оксана Гоцко

    Назва дивна?
  • Igor Novak

    Не погано,але не оригінально. Якщо щось своє власне.на українській мові ?!

    Fruity Demons reply Igor Novak

    Дякуємо за вашу думку.

    Україномовні пісні також є

    https://www.youtube.com/watch?v=R2wFeTDY3u0

  • Лідія Дудюк

    Сподобалось
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up