Полковник Зюбаненко вже має двох нових заступників. Що про них відомо?

Полковник Зюбаненко вже має двох нових заступників. Що про них відомо?
  • Обидва прийшли до нас із Львівщини. Начальник слідчого управління призначений на посаду на початку липня, а інший заступник, якого призначили 14 липня, поки тимчасово виконує обов’язки.
  • Кого вони змінили на посадах і де зараз попередники, дізнавались «20 хвилин».

У липні на Тернопільщині призначили двох нових заступників начальника поліції Тернопільщини. Наразі в нашій області і очільник поліції, і його заступники — іногородні. На місці залишається лише Михайло Білецький, який заступником начальника ГУ НП став в 2020 році, прийшов сюди з патрульної поліції. Та Олександр Заєць,  начальником кримiнальної полiцiї Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області він став ще за керування поліцією Олександра Богомола, у березні 2022 року. Сам він з Сумщини, до нас прийшов з посади очільника одного з управлінь Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

Нагадаємо, на початку червня 2023 року Олександр Богомол, який очолював поліцію Тернопільщини понад 8, 5 років, написав рапорт на звільнення. Причиною назвали те, що одна людина не може настільки тривалий час керувати управлінням. Олександр Богомол пішов на роботу до столиці — став радником очільника Нацполіції України.

Детальніше читайте:

Відео дня

Богомол написав рапорт на звільнення з посади очільника поліції Тернопільщини. Деталі

Виконував обов’язки керівника поліції Тернопільщини донедавна заступник Володимир Галевич. Він прийшов на посаду фактично одразу за Богомолом і був заступником по слідству. До цього був заступником начальника по слідству на Кременеччині. 

Вже 19 червня стало відомо, що тимчасово виконувати обов’язки начальника головного управління Нацполіції в області призначили Сергія Зюбаненка. Він очолював поліцію Кременчука, керував правоохоронцями на Львівщині та Сумщині. А на Волині очолював управління внутрішньої безпеки. Новому очільнику 42 роки, він уродженець Полтавщини. Головне для нього — аби тернополяни почувались в безпеці, а для порушників і злочинців обіцяє стати «найгіршим прокурором».

Детальніше читайте: 

Поліцію Тернопільщини очолив Сергій Зюбаненко. Що про нього відомо?

У липні на Тернопільщині відбулись кадрові зміни в керівництві поліції області — у полковника Зюбаненка тепер два нових заступника.   

Андрій Ткачик

заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області

Народився 24 вересня 1985 року народження. У 2008 році закінчив Львівський нацiональний унiверситет внутрiшнiх справ за спеціальністю правознавство. Свою кар’єру поліцейський розпочав з посади слідчого Франківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області. Згодом очолював слідчі відділення Львова. Вже з 2016 року обіймав посаду заступника начальника управління – начальник організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП у Львівській області.

З липня 2023 року заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області.

На сторінці Андрія Ткачика у соцмережах більшість контенту робочого – раніше з Львівщини, тепер поширює і робочий матеріал поліції Тернопільщини, а також пости свого безпосереднього керівника Сергія Зюбаненка, що стосуються робочих питань чи резонансних справ. Є й фото з родиною, але інформації про дружину чи дітей немає. На головному фото – у поліцейській формі.

Андрій Ткачик змінив на посаді Володимира Галевича. Він був призначений замом по слідству в червні 2017 р. наказом тодішнього начальника ГУ НП в Тернопільській області Олександра Богомола. Зараз, за інформацією речника поліції, Володимир Галевич перебуває у відпустці.

 

Ігор Сидорук

т.в.о. заступника начальника ГУНП в Тернопільській області

Народився 26 червня 1976 року у Львові. Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при НАВС України, здобувши у 1996 році спеціальність юриста.

У 2005 році закінчив Львівський регіональних інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та отримав диплом магістра за спеціальністю «Державне управління».

З 1996 по 2016 рік працював на оперативних та керівних посадах у системі МВС України.

З жовтня 2018 року по липень 2023 року очолював факультети з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції в Львівському державному університеті внутрішніх справ.

З 14 липня 2023 року – т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Цю посаду раніше обіймав Олег Ляхович. Зараз він, за словами речника поліції, на пенсії.

 

Олександр Заєць

заступник начальника - начальник кримiнальної полiцiї Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області.

Прийшов на посаду ще на початку повномасштабного вторгнення, змінивши Степана Яцуха.

Народився 6 жовтня 1988 року в селі Могриця Сумського району Сумської області. У 2009 році закінчив Харкiвський нацiональний унiверситет внутрiшнiх справ за спеціальністю правознавство. Свою кар’єру поліцейський розпочав з посади оперуповноваженого сектору карного розшуку Ковпаківського РВ Сумського міського управління ГУ МВС України в Сумській області. Вже з 2019 року правоохоронець очолював одне з управлінь Департаменту карного розшуку Національної поліції України. 

З березня 2022 року обіймає посаду заступника начальника Головного управлiння- начальника кримiнальної полiцiї Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй області.

 

Білецький Михайло

заступник начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Народився 22 жовтня 1985 року на Забайкаллі.

Здобув дві вищих освіти, одна з яких – юридична. Кар’єру в органах внутрішніх справ розпочав ще в 2014 році в складі добровольчого батальйону «Світязь», учасник бойових дій. З кінця 2015 року займав керівні посади в Управлінні патрульної поліції Харкова, Одеси та Тернополя.

З травня 2020 року –  заступник начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Іриней Боровик

    Ооооо,  Тернопіль, Львів ще з часів УРСР славляться корупцією у всіх галузях науки та економіки, тепер об'єдналися.
  • Михайло Михайлович

    Нагадаємо, теща Сергія Зюбаненка є співвласницею двох фірм у Криму.))
    Коли його запитували звідки таке бабло на дорогі квартири ,автівки .він каже то все теща))потім будут голову шкробати хто наводку дає кацапні
  • Михайло Михайлович

    Теща в Криму бізнес має)зять в Тернополі )))потім будут дивуватися якого хира ракети літают і в ньошо цілий багажник баксоти
  • Читач02

    Вулик трутнями обжився

keyboard_arrow_up