Рідна мама відмовилася від Андрійка, а американка Келлі полюбила як рідного

Рідна мама відмовилася від Андрійка, а американка Келлі полюбила як рідного
Келлі Рейнольдз вже розповіла Андрійкові та трьом його сестрам, що вони усиновлені в Україні

Андрійко з Тернопільщини, який народився без кистей та гомілок, вже п'ять років живе у прийомній американській родині. 13 грудня хлопчик відсвяткує іменини і сьомий день народження. Яким є нове життя Ендрю у США, "RIA плюс" розповіла його прийомна мама

Історія Андрійка з Тернопільщини не залишила байдужим нікого. Від малюка з інвалідністю відмовилася мама, і він опинився у будинку дитини. Про нього писали ЗМІ, показувало телебачення. Після публікації історії Андрійка в “RIA плюс” у грудні 2012 року його фото поширили інтернетом по всьому світі. Врешті білявого хлопчика вирішило усиновити подружжя Рейнольдзів зі США.

Вже в червні 2013 року Рейнольдзи поїхали з Тернополя аж з двома дітками! Одначасно з Андрійком вони удочерили ще й Катю. Дівчинка з синдромом Дауна була вихованкою Петриківського інтернату.

- Ми обоє — з великих сімей. То ж, коли одружилися, вирішили усиновлювати діток з різними потребами, - розповідала тоді Келлі Рейнольдз. - Адже у США є більше можливостей їм допомогти.

Відео дня

Виховують шестеро дітей

Нині Андрійко разом з великою родиною Рейнольдзів живе у місті Чаттануга штат Теннессі. 13 грудня хлопчикові виповниться 7 років. Він помітно підріс, з блондина перетворився у шатена, впевнено користується протезами і виглядає щасливим на фотографіях, які завантажують у соцмережі його батьки.

Загалом у Рейнольдзів шестеро діток. Крім чотирьох усиновлених, у Езри та Келлі згодом народилися ще й двоє власних. Причому Андрійко і ще три дівчинки з синдромом Дауна Рейнольдзи усиновили в Україні.

- Лікарі прогнозували, що в Келлі - дуже малі шанси на те, щоб завагітніти, - розповідав раніше “RIA плюс” Езра. - Коли розпочався процес усиновлення Андрійка, ми із коханою дізналися, що вона вагітна. Не тямилися від щастя. Однак припиняти усиновлення Ендрю і Катерини не хотіли, оскільки вони так потребували батьків, які б їх любили.

Езра та Келлі Рейнольдзи працюють у спец-школі для дітей з різними вадами. Обоє займаються волонтерством. Кажуть, що коли вирішили усиновити дітей, не знали, з якої вони країни.

- На сайті фонду Reece's Rainbow, де ми побачили дівчаток та Андрійка, не вказано, з якої вони країни, - каже Келлі. – Там були лише фото та вказані діагнози. Діти нам сподобалися, ми подали запит, тоді вже й дізналися країну.

Будує замки з піску і малює

Нині Андрійко живе практично повноцінним життя. Він купається в океані та басейні, будує замки з піску на пляжі, катається на гойдалці, грається з сестричками, малює, робить аплікації.

“Коли я прийшла у ресторан, Езра був на фуршеті з Ендрю. Він був на протезах. Він такий високий з ногами. І для нього це так важливо бути високим. Мені він вже до грудей, бабусі, яка у візку, - до очей. Хочеться плакати, коли подумаю, скільки він вже пережив. Скоро йому буде 7 років. Як біжить час…”, - пише тітка Андрійка Мег Рейнольдз Скоггінс у групі Little Andrew's group в соцмережі “Фейсбук”.

У коментарях люди пишуть, що хлопчик чудовий, а його батьки просто святі.

Змінив 5 пар протезів

Про Андрійка та його родину ми поспілкувалися у соцмережі з прийомною мамою Келлі Рейнольдз. Жінка з задоволенням розповідає про сина, якого називає Ендрю, та решту своїх діток.

 - У Ендрю все чудово. Він вчиться у першому класі, досить добре читає, - розповідає Келлі. - Ендрю змінив вже 4 чи 5 пар протезів. Хлопчик швидко росте, тому протези доводиться змінювати. Він цікавиться футболом і боротьбою, навіть грав у бейсбол.

У Андрійка чотири сестри і один братик.
- Андрій - чудовий брат, - каже Келлі. - Він любить гратися зі всіма.

Келлі розповіла про своїх дітей.

- Олені 9 років. Її усиновили в Луганську в 2011 році разом з Юлією, якій нині 8 років. Катерині, яку ми називаємо Кеті, 12 років. Її ми усиновили у 2013 році, тоді ж коли і Андрійка, - розповідає жінка. - Чесса стала для нас сюрпризом, народилася у вересні 2013 року, зараз їй 5 років. Ще одному нашому сину Ісаї в грудні виповниться три роки.

На питання, чи не важко з усіма дітьми та хто їй допомагає, Келлі відповідає, що всі діти ходять до садочка та школи.

- Четверо відвідують спеціалізовану школу, де я працюю логопедом, - каже Келлі. - Ми з чоловіком розділяємо обов’язки. Іноді сестра Езри няньчить дітей.

Планують відвідати Україну

Андрійко знає, що він усиновлений. Хлопчик нормально сприйняв цю новину.

- Минулого року він почав мене запитувати про те, чи був він в моєму животі, - каже Келлі. - Я сказала йому, що не був, а що ми усиновили його в Україні.

Жінка показує малюнок, який намалював Андрійко. Він підписав його так: “Мама з татом одружилися перед тим, як усиновити нас”.

- Ми сказали йому, що коли-небудь відвідаємо Україну, коли він буде старшим. Але потрібен час, щоб заощадити грошей, - каже Келлі. - На жаль, Андрійко не знає української. У нас нема нікого, хто вільно говорить українською.

Келлі також розповіла дещо про місто, де зараз живе Адрійко. Чаттануга - четверте за величиною місто у штаті Теннессі. Місто трохи більше за Тернопіль, його населення близько 340 тисяч. Тут можна скупатися в океані чи в басейні, позасмагати на пляжі. Взагалі тут дуже багато атракцій на свіжому повітрі, що дуже подобається дітям. Є багато дитячих музеїв, два величезні акваріуми з прісною та океанською водою. Справді райське місце. Бажаємо Андрійкові бути там щасливим!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • світлана

    Дай Боже їм здоровя!  На скільки цінується людське життя  .
  • Ольга Федак

    Памятаю як бавила красунчика в інфекційному відділенні ))) хлопчик золотоволосий ...так тоді я його називала ....памятаю як проходили ночі з ним ....тяжко було збити температуру ... але хлопчик перетворивсч на красення шатена ))) дякувати Богу є такі люди на землі ) незай він буде щасливим ...він заслужив це )
  • Іванка

    Який він вже великий красунчик ніби недавно його бавили у лікарні
  • Катя

    Рада за Андрійка 😘 Пам'ятаю його ще маленьким блондином коли він лежав у ТОДКЛ в інформаційному відділенні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up