Секрети успіху в бізнесі розповів директор агенції нерухомості «ВІСОН»

Секрети успіху в бізнесі розповів директор агенції нерухомості «ВІСОН»
  • «Ставитись до клієнтів потрібно як до членів власної сім’ї», - переконані у команді «ВІСОН».
  • Менш ніж за рік існування агенція «ВІСОН» стала одним з лідерів на ринку нерухомості Тернополя.  Підприємець Володимир Гудак каже, що досягнув цього завдяки довірі клієнтів та постійній роботі над собою.

 

Про життя і справи «RIA плюс» розмовляє із засновником  агенції нерухомості  «ВІСОН» Володимиром Гудаком.

- Коли почали займатись власним бізнесом?

- Агенція нерухомості «ВІСОН» була створена  в 2016 році. Ми пропонуємо та надаємо весь спектр послуг, які необхідні для купівлі – продажі, обміні чи оренді нерухомості. За такий короткий період ми маємо у своєму користуванні найбільшу базу клієнтів як у самому місті Тернополі, передмість, а також по всій Тернопільській області, яка постійно оновлюється та збільшується. 

Відео дня

З 2005 року я почав працювати в одному з комерційних банків, а за певний період я його очолив. Під час фінансової кризи банк переживав нелегкі часи, тому я задумався над власним бізнесом.

- Що вас надихнуло створити саме агенцію нерухомості?

- Я розумію своїх клієнтів, бо мені особисто також довелось колись шукати об’єкт нерухомості. Я скористався послугами агенції, якою залишився задоволеним. Тож ідея відкрити саме агенцію нерухомості з’явилась саме завдяки власному досвіду. Окрім цього, банк і частина клієнтів мали намір диференціювати свої капіталовкладення, і звертались з проханнями допомогти купити чи продати той чи інший об’єкт. На початковому етапі це міг бути один об’єкт в рік, але згодом кількість запитів збільшувалась.

Я довго працював начальником кредитного відділу, і я мав великий досвід роботи з документами. Тоді я зрозумів, що гарантія стовідсоткового успіху полягає саме в зборі документів на початковому етапі, їх повна перевірка. І лише після цього пропонування клієнту тільки тих квартир, які не будуть «проблемними». Наш клієнт завжди може почувати себе захищеним.

- Які особливості послуг, що ви пропонуєте?

- Наша агенція одна з небагатьох надає ряд безкоштовних послуг, зокрема безкоштовні консультації, прийом заявок, реклама нерухомості. Ми максимально детально консультуємо клієнта, і вже тоді він вирішує чи буде співпрацювати з нами. Також ми здійснюємо повний юридичний супровід, експертну оцінку, реєстрацію угод, сприяння у купівлі, продажу, обміну, оренді квартир і об'єктів заміської нерухомості. Наша мета, щоб кожен клієнт, який звернувся в нашу агенцію отримав максимально вигідну пропозицію для себе. Незалежно покупець він чи продавець.

- Який рівень розвитку такого бізнесу у Тернополі?

- Насиченість ринку досить велика. На даний час клієнтів не так багато, тому треба завойовувати їх довіру.  Незважаючи на нелегкі часи на ринку нерухомості, я все ж вирішив створити фірму, яка б відповідала усім критеріям якості. І не помилився. Результат дає так зване «сарафанне  радіо» - якщо якісно надати послугу клієнту, звернеться до тебе знову та порадить іншим. Хороша репутація - запорука успіху.

- Якими є ваші клієнти?

- Клієнти бувають різноманітні, в них різні запити. Хтось хоче бюджетний варіант, хтось навпаки щось дорожче. Наша задача - зрозуміти клієнта, дізнатись про усі його потреби і задовольнити їх. Підібрати для нього такий варіант,  який буде йому максимально підходити з урахуванням його як побажань, так фінансових можливостей.

- У чому полягає специфіка вашої роботи?

- Робота з людьми не буває простою. Є такі, що одразу знають чого вони хочуть і дзвонять по конкретних оголошеннях об’єктів, які ми виставляємо. Але агенція нерухомості - це не лише виставити об’єкт і його продати. Є люди, які знають лише в загальному яка нерухомість їм потрібна. Саме такі завдання приносять найбільше професійне задоволення. Найкращою нагородою за витрачені зусилля та час є вдячність клієнта.

- За такий короткий період ви вже досягли високого рівня на ринку нерухомості. Які ваші плани на найближчі роки?

- Для мене агенція є довгостроковим бізнесом. І зараз я ставлю собі завдання щомісяця крок за кроком будувати потужний фундамент для майбутнього своєї агенції. Наразі ми працюємо над створенням професійного сайту агенції. Плануємо збільшити штат працівників, і в найближчі роки стати лідерами на тернопільському ринку нерухомості.

- Чи підтримує сім’я у веденні справи?

- Моя сім’я - це те, що мене надихає. До речі, назва «ВІСОН» - це абревіатура моєї родини: В - Володимир, І - моя дружина Ірина, С - донечка Соломійка, якій 6 місяців, О - 6-річний Остап та Н - 3-річний Назарчик. Наш девіз: «Ставлення до клієнтів як до членів власної сім’ї». Це основа тих цінностей, які втілюємо в життя як агенція нерухомості.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- Окрім моєї родини, ще одним секретом успіхом є постійна робота над собою. Ринок постійно змінюється, і лише самовдосконалення допомагає втриматись на рівні. Я намагаюсь відвідувати якомога більше конференцій, тренінгів, семінарів, провожу щоденний аналіз зробленої роботи, читаю спеціалізовану літературу.  Ну і, звичайно, потрібно любити роботу, яку ти робиш.

Довідка «RIA плюс»

  • Гудак Володимир Васильович народилась 16 листопада 1982 року у Тернополі.
  • Сімейний стан - одружений, виховує трьох дітей.
  • Освіта - в 2004 році здобув ступінь магістра за спеціальністю «Облік та аудит» в ТНЕУ з червоним дипломом, в 2014 році - аспірантура в Львові, здобув науковий ступінь кандидата економічних наук.
  • Хобі - бджільництво, риболовля.
  • Телефон - 0676997256 (Володимир Гудак)
  • Тернополяни визнали «ВІСОН» найкращими в номінації «Агенство нерухомості»  в щорічному 12-му конкурсі «Народний бренд 2016».

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oksana Pita

    Успіхів.Чекаєм філій у Львові.
  • Ірина Гарбариніна

    Так тримати,молодець
  • Віталій Ділай

    Молодець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up