Мають мільйони фоловерів і добре заробляють. ТОП-10 тернопільських Instagram-блогерів за версією "20 хвилин"

Мають мільйони фоловерів і добре заробляють. ТОП-10 тернопільських Instagram-блогерів за версією "20 хвилин"
  • Їх знають вже далеко за межами Тернополя, бо дехто має навіть більше мільйона фоловерів на власних профілях.
  • Розповідаємо про найпопулярніших Instagram-блогерів з нашого міста. Чим заманюють користувачів соцмереж?

Блогерство — досить популярний рід заняття в останні роки. Зробити контент може кожен, а от досягти успіху у його просуванні вдалось небагатьом. 

У  Instagram популярні сторінки розповідають про подорожі, побут, діляться закуліссям світського життя. У кожного своя тема. У нашому ТОПі є навіть подружжя блогерів, а є і наймолодший блогер України, якому лише 11. 

Напередодні публікації ми опитували читачів, кого з блогерів вони читають і на основі відповідей сформували рейтинг. До слова, чимало з них зараз вже не живуть постійно в Тернополі. Рейтинг подаємо за кількістю підписників

Відео дня

1. Таня Пренткович  tanyaprentkovych

Кількість підписників: 1, 1 млн

Бізнес-леді, яка розпочинала свій шлях з того, що перепродавала вживані речі через соцмережі. Згодом вони разом з колишнім чоловіком відкрили мережу закладів харчування в різних містах України. Кілька років тому Таня переїхала у Київ і тепер живе там. А ще володіє смм-агентством та інтернет-магазином інтимних товарів. 

У Тані Пренткович є 4-річний син, а після скандального розлучення з блогером жінка познайомила підписників з новим хлопцем. Часто розповідає у блозі про подорожі, стосунки та материнство.

Цитата з блогу: "Хтось створює контент і заробляє на ньому, а хтось витрачає час на перегляд чужого. Це кайфова платформа, яка дарує свободу та можливості! Вона дарує людей та незалежність. якби не інста, моє життя склалося б кардинально по-іншому! Якби не ви, я б не мала того, що маю".

2. Аліна Френдій  alina_frendiy

Кількість підписників: 1,1 млн 

Власниця відомого шоуруму та дружина ресторатора і блогера Петра Заставного. Аліна розповідає про тренди у світі моди, подорожі,  а ще вона - молода мама.

Цитата з блогу: "Любити порядок і чистоту, а потім забити на декілька днів на прибране ліжко у спальні. Бути супер зайнятою бізнес-вумен, а потім пірнати в материнство, машинки і броколі на футболці. Хтось скаже «подвійні стандарти», а я скажу, що кайфую від того, що можу бути різною)
Що можу дозволяти собі це і не приймаю якийсь один образ. Ми часто створюємо собі певні образи в соціальних мережах. Хтось це робить навмисне, видаючи себе взагалі за іншу особу. У когось це образ вимальовується самостійно, опираючись на контент/думки, які ми транслюємо. Я впевнена, що люди завжди відчувають, де щиро, а де ні. Тому не боюсь бути різною. Навпаки."

3. Наталі Литвин natalilytvyn

Кількість читачів: 1 млн 

Колись Наталія Литвин працювала журналісткою в Тернополі. Нещодавно вона вийшла заміж.

У своєму профілі Наталі розповідає про тренди у світі моди, подорожі, часто ділиться рецептами простих та цікавих страв. А ще активно пропагує еко-тренди. 

Цитата з блогу: "Коротко про мої принципи^ репутація понад усе‼️ кожна рекомендація – улюблена.
У моєму блозі ви не побачите підміни понять: я не кажу купила, якщо це був подарунок. Я не хвалитиму девайси для куріння, якщо категорично проти цього. Відмовлюсь від грошей, але не рекламуватиму підробки парфумів за 299 грн,  які "такі, як оригінал", бо це суперечить моїм принципам❗️ Тут не алі експрес і не дошка оголошень. Мій блог – це частинка моєї душі, де кожне фото має підходити по кольору та стилю, де кожен рядок пропущений через себе, а кожна покупка чи рекомендація обдумана та обрана серед сотні інших."

4. Таня Песик tanet_vip

Кількість підписників: 484 тисячі 

Актриса комедійного жанру, ведуча свят. Тетяна Песик відома, як актриса команди "ВІП-Тернопіль". Її блог здебільшого передає аспекти професійної діяльності. Але тут є чимало цікавих світлин з подорожей та відпочинку.

Цитата з блогу: "Раніше я дивилась на цих людей по телевізору, а тут можливість бути знайомою з ними, дружити а й в подальшому майбутньому навіть і працювати. Я згадую себе ту маленьку дівчинку і це щире бажання, яке здавалось, що це просто хобі, яке переросло в роботу. Я КВНу віддала багато своїх років і чесно, ніколи не могла подумати, що він мені дасть натомість, я досі тримаю грамоти, кубки і спогади про ці часи, саме КВН дав мені можливість проявити себе і бути сильною. Вдячна йому за все. Це любов".

5. Петро Заставний petro_zstvn

Кількість читачів: 442 тис.

Власник відомої мережі ресторанів у Тернополі. Петро розповідає читачам про бізнес, сім`ю та відпочинок. Оскільки він ресторатор, то в його профілі чимало корисностей на цю тему. Нещодавно у них з блогеркою alina_frendiy народився син Ян, тож тепер і він став зіркою блогів обох батьків.

Цитата з блогу: "Гуляв. Зупинився. Став. Подумав про те, що зараз гуляю зі своїм сином. Він здоровий, щасливий, гарний хлопчик. Дружина вдома має час спокійно зібратись. Вона зараз знімає відео. І щаслива від того, чим займається. Люблю її. Вчора дуже замерз. А сьогодні в куртці, яку дуже люблю. Я радий, що можу дозволити собі таку класну річ. Ми заробляємо набагато більше, ніж можемо потратити на всі забаганки сім‘ї. Можу бути спокійний за завтра. У мене є цікаві проекти, якими я займаюсь. Подобається ними займатись. І ще є кучу нових ідей. Падає сніг і нарешті холодно. Я з тих людей, які більше люблять зиму, ніж літо. Я максимально щасливий в цей момент. Записав для себе відео на пам‘ять. Я щасливий сьогодні. Вчора був такий же день, але я діяв на автоматі. Від цього інсайту став ще більше щасливий. І заплакав)"

6. Орест Мурій orest_murii

Кількість читачів: 349 тисяч 

Орест — співвласник медіапорталу та рекламної агенції. У Тернополі його знають як засновника мережі закладів харчування східної кухні. Зараз Орест живе у Києві. 

Серед напрямків блогу  — бізнес, подорожі, сім`я

Орест Мурій — колишній чоловік блогерки Тані Пренткович. Після скандального розлучення він познайомив фоловерів з новою дівчиною. Часто блогер ділиться "записками молодого батька" та розповідає про життя сина Івана. 

Цитата з блогу: "Думки та позиція, які допомагають мені рухатись далі і бути на хвилі:
1. У всіх все ок. І у мене ок! Не дасть вестись на маніпуляції та чітко розуміти наміри людей. От серйозно, у всіх все ок. Не треба нікого рятувати. Рятуйте себе. 2. Немає поразки, а є зворотній зв’язок. Неможливо жити і ніколи не помилятись. Успішні люди просто більше робили помилок. Я маю право на помилку і з задоволенням ним користуюсь. І ви теж маєте. Користуйтесь ;) 3. Або я впливаю, або на мене впливають. Бути жертвою дуже зручно. Всі винні крім тебе. Але я не хочу і не буду. Впевнений, що ви так само ) Зовсім інші відчуття )
4. Будь яке рішення прийняте в даний момент вважається правильним. Світ рухається занадто швидко, щоб тратити час на роздуми.
5. Результат є чітким відображенням намірів. Якщо це правдивий намір, то все збудеться. Головне спитати себе чесно чого ти хочеш!
6. Якщо хтось зміг, то і я зможу. Універсальний засіб боротьби з заздрістю і поганими думками. Дозволяє жити легше і продуктивніше. Коли ви думаєте про когось, то віддаєте свою енергію. Краще потратити її на себе ) Залишаю вам ці всі думки на цілий рік. Можете користуватись і ставати кращими."

7. Оля Семенюк semeniu4ka_

Кількість читачів: 114 тисяч

"Гарячий" жіночий блог про стосунки, дружбу та секрети краси. Оля Часто подорожує та публікує розповіді про різні країни. Жінка часто говорить і про материнство, адже у неї росте син.

Цитата з блогу: "Значить, мене звати Оля, і я з файного міста Тернопіль. Мені вже 30 років, хоча відчуваю себе на 21 і коли добре виглядаю так і кажу людям. Незважаючи на те, що роблю багато помилок, в сторіс чи постах, я маю дві освіти, вчитель хімії - біології і медсестра, ( медсестрою навіть працювала ) і диплом перукаря. Я живу і виховую, правда виховую з допомогою бабусів, сина Максима. Не дивлячись, що замужем була 3 рази любов до кухні в мене не появилась, тому так і не навчилась готувати ( кожному своє))) Люблю весело проводити час, вечірнє життя і довго поспати, короче, я мрія любого чоловіка",

8. Таня Голодюк tania_holodiuk

Кількість підписників: 104 тис.

Тернопільська фітнес-тренерка та молода мама. Тетяна ділиться секретами успішних тренувань, рецептами правильного харчування та секретами домашнього затишку. Блог тернополянки — це розповіді про здоров`я та красу. А ще мотивація для тих, хто хоче змінити своє життя, але не міг на це наважитись.

Цитата з блогу: "6 років відколи я маю таку змогу - допомагати, змінювати, надихати. І сьогодні я хочу подякувати♥️ УСІМ, кого я тренувала чи онлайн, чи офлайн. Тисячі «дякую», які я чула за цей час, допомагали мені іти далі. Я робила, роблю і буду робити свою роботу з повною віддачею🙌, я постійно навчаюсь, розвиваюсь, постійно стараюсь знати більше, вміти більше аби моя праця приносила ще більші плоди."
 

9. Руслан Павлишин ruslanpavlyshyn.stomat. 

 Кількість підписників: 94,1 тис

Тернопільський стоматолог. Більшість тернополян дізнались про нього після участі в телешоу "Одруження наосліп". Про це можна прочитати в матеріалі: "Завидний холостяк із Тернополя розповів про зйомки телешоу «Одруження наосліп» та свою ідеальну жінку"

У профілі чоловік розповідає про професійну діяльність, ділиться спортивними досягненнями та особистим. 

Цитата з блогу: "Добитись успіху можна тільки одним способом — непохитним прагненням іти до своєї мети (с) Завжди старайтесь позбавлятись звичок які тягнуть вас до низу. Не застрягайте у своїй зоні комфорту — розвивайтесь. Не бійтесь мріяти, не бійтесь бути амбіційними і не слухайте що, і хто вам говорить. Вірте в себе, в свої наміри. Усе получиться.

10. Богдан Багатій bogdanchik.baha

Кількість підписників: 67,5 тис

Щирий та безпосередній наймолодший блогер України. Він розповідає про спорт, відпочинок, навчання. А ще  готує. Історію Богданчика можна прочитати у матеріалі: "11-річний успішний блогер з Тернополя витратив усі свої заощадження, щоб зробити перехожих щасливими"

Цитата з блогу: "Друзі, я бачу, що всі люди дуже обіжені, бо в Україні йде війна і ходить коронавірус!Всі дуже злі і сумні. І мені прийшла ідея хоть трошечки підняти людям настрій, то вирішив купити за свої гроші, які я складав на кільцеву лампу багато смачних вафельків і роздати їх людям. Просто так, а щоб люди ще відчули новорічний настрій - одягнув новорічну шапочку".

А за якими блогерами стежите ви? Пишіть відповідь у коментарях.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Victoriia Daves

    Тернопільське позоріще!

    Добре що звалили з міста !
  • Вікторія Лаврів

    дивлюся за Квітковою,Пренткович,Скиданюк,Верба,і всі вони як один торочать що заробляють по 70 тисяч доларів на місяць і більше всі.І дарують машини і презенти хто бачив ті презенти.Тих блогерів до х..я і трошки і всі майже міліонери реклама коштує 10 тисяч люди ви нормальні,хто замовить ту рекламу.
  • Инициатор Дискуссий

    Це просто топ лайна із грішми, не більше
  • Инициатор Дискуссий

    Більша половина з них є ніхто, просто  мають татові і мамині кошти, типу блохери нев'єпенні. Назвіть хоч один корисний відеоблог їхній. Взяли ха моду казати що вони блогери, а не називати речі своїми іменами "нероби живущі за татусині кошти"

keyboard_arrow_up