«Спілкувалася з ними, нормальні люди»: тернополяни про представників ЛГБТ

«Спілкувалася з ними, нормальні люди»: тернополяни про представників ЛГБТ
  • Дедалі більше людей в світі все лояльніше ставляться до представників ЛГБТ (акронім для позначення лесбіянок, геїв, бісексуалів. Транссексуалів).
  • А як до них ставляться тернополяни, цікавилися «20 хвилин.

Зауважимо, що всі опитані виявили своє лояльне, толерантне ставлення, а дехто навіть спілкувався з представниками ЛГБТ.

«Ставлюся позитивно»: Людмила, пенсіонерка

Відео дня

– Звичайно, що позитивно. Я тримаю завжди руку на пульсі. Все хороше я підтримую завжди.

 

 

 

«Ставлюся толерантно»: Олександр, музикант

– Ставлюся до представників ЛГБТ нейтрально. В житті таких ще не зустрічав. Думаю, що вони цілком можуть існувати в сучасному світі. Ставлюся до них толерантно. Навіть не знаю, чи продовжив би спілкуватися з кимось зі своїх знайомих, якби той зізнався, що є представником ЛГБТ.

 

 

«Кожен вибирає собі сам»: Наталя, в декреті

– В мене знайомих таких немає. Кожен вибирає собі сам. Я ставлюся до таких людей нормально. Якби хтось з моїх знайомих зізнався, що є представником ЛГБТ, я би точно з ним продовжила спілкуватися. Після такого зізнання для мене нічого страшного не сталося б.

 

 

«В їх існуванні немає нічого страшного»: Андрій, інженер

– Моє ставлення до представників ЛГБТ нейтральне. Немає нічого страшного в тому, що вони є. Це вибір кожної людини. Якби хтось з моїх знайомих сказав, що він є представником ЛГБТ, я би продовжив з ним спілкування і надалі.

 

 

«Мала можливість спілкуватися з ними»: Ірина, Лікарка

– Ставлюся до представників ЛГБТ абсолютно спокійно. В Європі до цього абсолютно нормально ставляться також, але не знаю чи наше суспільство до цього готове. Я мала можливість спілкуватися з такими людьми, вони абсолютно нормальні. Звичайно, в них є свої відхилення, наприклад, у поведінці. Боротися з такими людьми не варто. Варто самим більше підтримувати сімейні цінності, інститут сім'ї. Серед них багато талановитих людей.

А як до представників ЛГБТ ставитеся ви? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Читач75

    Кожна мама знає, що ким би не була дитина, вона її дитина.  Батьки не можуть вибрати, ким народитися дитині. Виховання теж нічого не змінить. Церква і скрепне суспільство тільки поламає психіку дитині. І по моїм спостереженням проти геїв агресивно виступають тільки ті, хто сам має або яскраво виражену зовнішність гея, або поведінку таку, це вони роблять щоб скрити своє нутро, щоб не дай бог на них не подумали, що вони геї.
  • Ростислав Гарасимчук

  • Алессандро Македонский Бобинский

    негативно однозначно ставлюсь до цих збоченців гомосеків та іншого тому подібного лайна...а ще із таких виродків потім педофіли вироджуються і бігають тут серед людей...на хрен в шию гнати гомосятину

    Читач75 reply Алессандро Македонский Бобинский

    Дивно, те, що людина з ніком гомосексуаліста (Македонський був гей і його армія була геями,),, виступає проти геїв. Це називається латентний гомосексуаліст. Якщо людина хоче скрити своє нутро то буде наперед  агресивно це заперечувати. Як кажуть на злодії і шапка горить.
  • Евгений А. Смаглий

keyboard_arrow_up