Стала нареченою і сумує за татом. Як живе тернополянка, яка пройшла у півфінал «Міс Польща»?

Стала нареченою і сумує за татом. Як живе тернополянка, яка пройшла у півфінал «Міс Польща»?
  • Наприкінці жовтня у Варшаві оголосили результати відбору у півфінал до одного з престижних конкурсів «Міс Польща 2022». У список дівчат, яких журі визнало найкрасивішими, потрапила тернополянка Діана Люсіна.
  • Зараз юнка посилено готується до фіналу конкурсу краси, пише магістерську роботу для університету та вивчає англійську мову. А ще, зізнається, скучила за рідним Тернополем і хоче приїхати сюди у грудні. Про красуню, яка досягає омріяних цілей, читайте у матеріалі.

Про Діану ми вже розповідали на сайті «20 хвилин». Дівчині 22 роки, вона родом з Тернополя. Свого часу навчалась у загальноосвітній школі-правовому ліцеї №2, а у сімнадцятирічному віці подала документи до польського університету. За кордоном мешкає вже шість років, закінчує магістратуру за спеціальністю «Журналістика» і мріє працювати теле- чи радіоведучою.

Читайте також: Готується до «Міс Польща» та збирає кошти на «Байрактар». Як тернополянка перемогла у краківському конкурсі краси (ЕКСКЛЮЗИВ)

У травні дівчину нагородили одним з перших місць в іншому відомому конкурсі – «Miss Województwa Małopolskiego», який відбувався у Кракові. Діана здобула титул «Miss Studentek 2022» («Міс Студентка 2022»), обігнавши 66 сильних конкуренток. Тоді наша журналістка особисто поспілкувалась з нею й дізналась, що красуня не буде зупинятись на досягнутому і планує у вересні податись на кастинг «Міс Польща». Обіцяне вона здійснила! Що змінилось у житті Діани від першого нашого інтерв’ю? Як потрапила у півфінал найбільшого конкурсу краси в Польщі? Як готується до наступного етапу і чи хоче перемогти – ми дізнались.

Відео дня

До фіналу пройде лише 30 дівчат

Краківський конкурс краси дав Діані Люсіній не лише впевненість у собі та чимало можливостей для саморозвитку, а й відкрив перед нею перспективу автоматично взяти участь у «Міс Польща 2022». Цим шансом вона не могла не скористатись. Тим паче, тернополянка відразу увійшла до чвертьфіналу. На неї чекав відбір у півфінал. Журі обирало найкращих серед майже 400 дівчат.

– Потрібно було добре підготуватись до кастингу. Я приїхала у Варшаву, бо він проходив там. Ми мали два дефіле – у купальниках і в штанах, білій футболці та туфлях. Під час виходу на подіум кожна учасниця мала розповісти про себе – про власні інтереси, чим займається, чому вирішила прийти на конкурс. Ми мали зацікавити суддів, бо все залежить від них, – пригадує той день Діана.

За період, відколи проживає в Польщі, юнка чудово вивчила мову. Але на відборі у півфінал хвилювалась за акцент, а ще боялась забути заздалегідь підготовлену промову. Та все вийшло добре. Ба більше, подруга відзняла її виступ на відео, і коли Діана послухала себе зі сторони, зрозуміла, що кілька років удосконалення мовних знань дались взнаки і вона говорила так, ніби знає польську все життя.

– Після кастингу на офіційних сторінках конкурсу в фейсбуці та інстаграмі мали опублікувати картку, в яку вписати імена дівчат, котрі пройшли у півфінал. Слід було зачекати три дні. Вони здались мені вічністю. Результати обіцяли оголосили в одинадцятій вечора 26 жовтня, та цей процес затягнувся. Але врешті-решт вони з’явились. І неочікувано для себе я знайшла власне прізвище серед 124 півфіналісток. Мою радість не описати словами! – посміхається дівчина.

Конкурс «Polska Miss 2022» триватиме до кінця року. Фінал відбудеться 18 грудня. Тому тепер перед Діаною нові випробування – зробити все, що у її силах, аби стати частинкою цього грандіозного дійства. Фіналісток обиратимуть вже за тиждень. Критерії дійсно суворі, адже журі має визначити всього 30 кандидаток.

– Тепер все залежить від того, як ми виконуємо завдання для конкурсу. Так як у нього є багато спонсорів, ми повинні рекламувати їх у своєму профілі в Інстаграм, публікувати фото і сторіс. Приміром, я недавно робила рекламу популярному польському співаку, в якого вийшов хіт, а ще радила своїй аудиторії продукти для спортсменів, доглядову косметику тощо, – каже Діана.

За місяць до півфіналу стала нареченою

За словами тернополянки, після рішення суддів дівчата, які пройшли до фіналу, поїдуть на тиждень у табір в Закопане (курортне місто біля підніжжя гір Татр), де відбуватимуться різні майстер-класи. Їх навчатимуть, як правильно дефілювати на підборах, будуть кулінарні уроки, корисні заняття з психологом тощо. Опісля конкурсантки повернуться додому і готуватимуться до конкурсу самотужки. А в грудні знову треба їхати до Варшави, однак вже на церемонію.

– Загалом, більшість подій, пов’язаних із конкурсом, проходять у столиці. А я мешкаю у Кракові. Тому мені доводиться постійно мандрувати, – додає Діана.

На запитання, чи спілкується вона з іншими учасницями конкурсу «Міс Польща 2022», юнка відповідає ствердно. Пояснює: серед них взагалі немає жорсткої конкуренції, навпаки – всі дівчата відчувають себе максимально комфортно. З двома півфіналістками Діана Люсіна навіть затоваришувала, і попри те, що вони живуть у різних містах, намагаються часто бачитись, гуляти, переписуватись. Тернополянка рада, що у неї склались такі хороші відносини з «конкурентками».

Зараз Діана регулярно займається спортом. Не відвідує зал, а робить елементарні вправи вдома. Ще полюбила йогу. Ще впродовж останніх п’яти місяців посилено вивчає англійську мову, бо вона вкрай важлива для конкурсу. Дівчина, яка виграє, обов’язково повинна нею володіти. Крім того, юнка закінчує п’ятий рік навчання в польському університеті, тому намагається не пропускати занять, виконує домашні завдання й вже помаленько пише свою магістерську роботу.  

– Ви запитували, що змінилось в моєму житті від нашого першого інтерв’ю. Так от, сталось чимало. Я взяла участь у «Міс Польща 2022», завершую магістратуру у вузі, багато часу приділяю своєму розвитку. А у вересні ми з хлопцем були в Парижі, і він зробив мені пропозицію. Тому зараз я наречена. Це трапилось 26 вересня, за місяць до результатів півфіналу, – зауважує Діана.

Щодо Тернополя, з ним дівчина тісно пов’язана. Тут її родичі й подруги. Сім’я у всьому підтримує красуню. У Кракові з нею мешкають мама та бабуся. Натомість тато залишився сам і вболіває за донечку на відстані у понад 450 кілометрів. У грудні вона планує приїхати до нього хоч на трохи.

– Я лише раз від липня була в Тернополі – у вересні. Насправді, досить важко тепер приїхати хоч на кілька днів, бо часу бракує. Але я хочу це зробити у грудні. Сподіваюсь, що у мене все вийде, бо скучила за домом, – завершує Діана Люсіна.

Ми бажаємо красуні-тернополянці ще багато перемог й здійснення усіх мрій!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Нам би її проблеми :)

keyboard_arrow_up