Ставом вже курсують теплоходи. Чи безпечно подорожувати?

Ставом вже курсують теплоходи. Чи безпечно подорожувати?
  • На початку травня відновили курсування Тернопільським ставом круїзні судна «Герой Танцоров» та «Капітан Парій».
  • Ми перевірили, чи дотримуються на суднах карантинних вимог та чи є охочі проїхатися на теплоходах.

Відправилися в подорож Ставом на судні «Капітан Парій» о 14 годині, 10 травня.

Охочих прокататися було дуже багато і вже за кілька хвилин на теплоході було орієнтовно 30 людей. При вході на судно знаходиться антисептик. Вартість подорожі – 25 гривень, а для дітей до п’яти років подорож є безкоштовною. Вся подорож тривала орієнтовно пів години. Судно досить чисте, корпус виглядає свіжопофарбованим.

Відео дня

Курсуватимуть теплоходи з понеділка до п’ятниці з 14:00 до 21:00 год., у вихідні та святкові дні - з 11:00 до 22:00 год. У дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть, про це йдеться на сайті Тернопільської міськради.

Перед входом матрос кілька разів нагадував пасажирам про те, що потрібно на судні перебувати в масках, але дослухалися до його слів не всі.  До слова, на судні матроси і капітан перебували в масках.

Журналісту «20 хвилин» капітан судна «Володимир розповів, що людям доводиться постійно нагадувати про перебування в масках, але люди часто ігнорують такі нагадування.

– Цьогоріч охочих покататися на нашому теплоході стало більше, –  розповів капітан. – Подорож вартує недорого, та й багато людей  вже перехворіли ковідом і мають певний імунітет.  

В масках на судні перебували одиниці. На нижній палубі перебувало до десяти осіб, тому певна дистанція між ними була.

На верхній палубі людей значно більше. Лише двоє людей з орієнтовно 20-ти перебували в масках. Щодо дистанції, то на таку малу площу палуби і дистанція була мінімальною, попри те, що лавки на палубі розташовані на певній дистанції. Та люди сиділи компаніями, подекуди по троє на одній.

Тернополянка Тетяна поділилася своєю подорожжю на новому теплоході «Сігма», що також курсує Тернопільським ставом:

–  На вході чоловік, який продає квитки, перед відправленням попросив дорослих одягнути маски, але багато людей це прохання проігнорували. «Сигма» має довший маршрут, тому подорож тривала орієнтовно 50-60 хв. Коли пропливали під мостом, нам сказали пригнутися, а з верхньої палуби попросили зійти. Теплохід, до слова досить чистий, матроси і капітан привітні, але є неприємно, що люди ігнорують прохання перебувати в масках.

А ви вже подорожували тернопільськими теплоходами? Чи сподобалося вам? Пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up