Сучасні і водночас побожні: дві дівчини з #молитвавінстаграм про те, що допомагає досягати мети (ВІДЕО)

Сучасні і водночас побожні: дві дівчини з #молитвавінстаграм про те, що допомагає досягати мети (ВІДЕО)
  • У Скалі-Подільській відбулася мотиваційна зустріч та яскраві свідчення про віру з активними парафіянками #молитвавінстаграм.
  • Зустріч організував відомий священник о. Василь Германюк, який проводить молитви в мережі.

24 вересня, опісля відправи, дві дівчини засвідчили дію Бога у їхньому житті, розповідає священник парафії УГКЦ Скали-Подільської отець Василь Германюк.

Стюардеса з Дубаї - Вікторія Тринчук - розповіла в парафії на Тернопільщині як правильно добиватися своїх цілей. А місцева парафіянка Марічка Бойко, яка долає важку хворобу, мотивувала ніколи не здаватися при різноманітних життєвих труднощах, натомість повністю довіритись Богові.

Вікторія і Марічка - активні парафіяни #молитвавінстаграм і моляться з отцем Василем у інстаграмі щоранку і щовечора, також користають із онлайн-трансляцій Святих Літургій щонеділі та свят, коли у них немає можливості безпосередньо відвідати Богослужіння чи то через проживання за кордоном, чи через хворобу.

Відео дня

"Мрійте і не забувайте дякувати Богу"

Гостя з Дубаї, стюардеса Вікторія Тринчук своєю розповіддю мотивувала молодь парафії добиватися своїх цілей і добиватися їх правильно. Вікторія говорила про свої, здавалося б, недосяжні мрії, які вона здійснила і продовжує здійснювати саме завдяки молитвам Господу Богу і Його відповідям…

- Мене звати Вікторія, я з села Небилів, Рожнятинського району, - почала свою розповідь Вікторія. - В #молитвавінстаграм уже 7 чи 8 місяців. Я працюю за кордоном, а зараз приїхала у відпустку. Я розкажу про свою мрію, яка здійснилася. 

Ще в школі дівчина хотіла переїхати в теплі краї, в Об'єднані Арабські Емірати, але всі навколо казали, що це не реально.

- Я ж вирішила багато дізнатися про цю країну, вивчила англійську, поступила до університету, там ще й тато працював, - і таким чином дівчина не відступала від своєї мрії.

- Після закінчення університету я шукала роботу через Інтернет, - продовжує Вікторія. - Мріяла стати стюардесою.

Не все, звісно, вдалося з першого разу, були невдачі, сумніви і зневіра у власні сили. Але сестра допомогла їй не сумніватися у Божому задумі.

- І уже на третій співбесіді я казала не Дай Боже мені, а Боже, якщо на це Твоя Воля, допоможи мені. І з третього разу я пройшла на співбесіді, - розповідає дівчина. - Тож мрійте і не забувайте дякувати Богу.

Також слово мала місцева парафіянка Марічка Бойко, яка долає важку хворобу і своїм позитивом, і цілковитим упованням на Господа, йде вперед й цим мотивує ніколи не здаватися при різноманітних життєвих труднощах, натомість повністю довіритись Богові.

Такі свідчення надзвичайно підкріплюють віру багатьох, каже священник.

Приєднатись до молитов можна за цією адресою: www.instagram.com/hvmnew 

Читайте також Церква в Instagram: як на Тернопільщині священник робить щоденну онлайн-трансляцію молитви
Парафія в мережі: священик розповів про рік щоденної молитви в Instagram
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up