Тернопільщина попрощається з юним захисником Олександром Біляшевичем

Тернопільщина попрощається з юним захисником Олександром Біляшевичем

Тепер йому назавжди 22 роки і вже без зброї, з неба він захищатиме свою рідну неньку Україну від російських загарбників.

Інформацію про загибель юного Героя України Олександра Біляшевича опублікував на власній сторінці Тернопільській міський голова Сергій Надал.

– В бою за Україну, даючи відсіч ворогу, загинув тернополянин Біляшевич Олександр Степанович. Співчуваємо рідним юного Героя. Вічна пам’ять, – написав він.

Відео дня

Відомо, що молодий Сашко захищав українську землю від російської орди на Донецькому напрямку. Саме там зараз ведуться найзапекліші бойові дії і наші воїни дають відсіч ворогам. Юному захиснику тільки у квітні виповнилося 22 роки, але це його не зупинило.

Останній пост на особистій сторінці у Фейсбук Олександр Біляшевич опублікував 12 листопада. Він замінив головну фотографію. Тоді у коментарях Іванна Гуль та Олександра Бабченко побажали, щоб славного воїна беріг Бог.

А ось тернополянка Леся Журавель написала, що рада бачити мужнього Героя. Жінка поцікавилася, де зараз знаходиться Сашко і чи вдома він. Але питання пані Лесі назавжди залишаться без відповіді, адже наш Сашко тепер ангел, який оберігає Україну з небес.

Як повідомляє збаразький міський голова Роман Полікровський, тіло мужнього воїна зустрінуть сьогодні, 9 грудня, о 13:00.

– Збаражчину знову сколихнула трагічна звістка... Сьогодні, 09.12.2022 р. о 13:00, на «добривідському» перехресті збаражчани зустрічають загиблого на Донеччині Олександра Біляшевича, уродженця села Колодне. Мешканці Збаразької громади щиро співчають рідним та друзям нашого захисника. Вічна пам'ять юному Герою, – пише пан Роман.

Під дописом про загибель Героя, що опублікував Роман Полікровський, десятки коментарів зі співчуттям і вдячністю. Тернополяни переконані, такі молоді хлопці мали велике майбутнє і світлі мрії, але зла війна, що розпочала країна-агресор все зіпсувала.

– Низький уклін і велика шана ....Рідним щирі співчуття! Царство небесне Герою, – пише Надія Вітковська.

– Ще одна велика втрата, біль і сум. Вічна пам'ять Герою, – додає Марія Багрій.

– Вічна Пам'ять Герою України, який загинув за нашу неньку Україну. Щирі співчуття рідним і близьким, – ділиться постом Володимир Мазур. 

По зустрічі процесія вирушить у Храм Святого Архистратига Божого Михаїла в селі Колодне, де зразу відбудеться чин парастасу. Чин похорону відбудеться завтра, 10 грудня, о 10:00.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

Низькій уклін батькам за сина! Тернопільщина прощається із захисником Тимофієм Антощуком

Чому найкращих забирають небеса?.. Тернопільщина прощається з Романом Могилою

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (58)
  • Volodymyr Stashchuk

    Світла пам'ять герою
  • Жабогруцький Григорій

    Мой соболезную.
  • Ольга Тяжелова

    Царство Небесне і вічна пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним і близьким.
  • Mariya Zamoiska

    Вічна память Герою України Царство Небесне Хай з Богом спочиває Щирі співчуття рідним

keyboard_arrow_up