Власниця весільних салонів розповіла, як тернопільські наречені вибирають собі сукні

Власниця весільних салонів розповіла, як тернопільські наречені вибирають собі сукні

 Про секрети успіху в бізнесі розповідає засновник мережі весільних салонів "Камелія" Тетяна Євчук.

- Коли відкрили фірму? Чому вирішили займатись саме цим бізнесом? 

- Навчаючись в технічному університеті розуміла, що це не моє. Завжди мріяла займатись чимось красивим і «дівочим». Коли з подружками  в весільному салоні обирали сукню, я була неначе «в своїй тарілці» і зрозуміла, що це мені до душі. Тому 16 років тому вирішила створити салон «Камелія». Впродовж усіх цих років ми росли, і створили бренд під назвою мережа весільних салонів «Камелія». Це салон «Камелія», бутіки «Амелі» та «Місс Келлі». Мережа «Камелія»- це каталог жіночої краси, що підкорить будь-яке серце, не залишивши байдужою жодну наречену. 

- Хто є вашим клієнтом? 

Відео дня

- Нашим клієнтом є кожна дівчина, котра хоче виглядати неповторно та казково. Це і маленька принцеса, і юна випускниця, ну і, звісно, сама наречена.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

- Насправді, в нашому місті важко дібрати кадри. Ми обирали дівчат з творчою натурою. Це в нашій роботі важливо. Наші працівники, насамперед, повинні хотіти працювати, навчатися та удосконалюватися. 

- Розкажіть про рівень розвитку такого бізнесу в Тернополі

- За останні роки наші наречені стали вимогливіші. Впродовж останніх сезонів ми помічаємо, що дівчата відходять від загальноприйнятих стереотипів у виборі весільних суконь. Сьогодні ми можемо з повною впевненістю сказати, що практично кожна наречена має свій певний стиль - вже не спостерігається стандарту при виборі весільного вбрання. Тому обираємо для наших наречених лише найновіші, найцікавіші моделі, бо завжди стежимо за новими тенденціями моди не лише в Україні, а за кордоном, де відвідуємо  покази та виставки .

- Що відрізняє вас від конкурентів?

- Конкуренція в цій сфері дуже велика, однак саме вона стимулює нас працювати все краще з кожним днем. Я впевнена, наші салони володіють винятковим і відмінним стилем, який вирізняє нас з-поміж інших. Наш приємний і компетентний персонал допоможе у створенні незрівнянного образу до найбільш незабутнього й неповторного свята кожної нареченої - весілля…

- Чи є у вас власна формула успіху?

- Вона проста - любити свою роботу, вкладати в неї душу та постійно вдосконалюватися.

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС” 

  • Тетяна Євчук народилась 1978 року в Тернополі.
  • Освіта - вища технічна, ТДТУ.
  • Хобі - подорожі, йога.
  • Тернополяни визнали весільний салон «Камелія» переможцем в щорічному 12-му конкурсі «Народний бренд 2016».
     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • бурундук

    зараз весілля - дорога показуха
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up