Чи вистачає тернополянам місць у маршрутках? Що думають про громадський транспорт: ОПИТУВАННЯ

Чи вистачає тернополянам місць у маршрутках? Що думають про громадський транспорт: ОПИТУВАННЯ

Після чергового посилення карантину тернополян у громадський транспорт пускають лише на сидячі місця. Багато людей скаржаться, що через це вони не можуть потрапити на роботу. Кажуть, водії просто проїжджають повз зупинки.

Більшість опитаних тернополян впевнені, що карантин закінчиться не скоро, але сподіваються, що з часом проблему з заповненням громадського транспорту вирішать.

«Не бачила, щоб маршрутки проїжджали повз»: Ольга, 44 роки

– Час від часу я їжджу громадським транспортом. До того, що людей впускають тільки на сидячі місця, ставлюся позитивно. Можливо, я не так часто їжджу, але зі мною випадків, коли заповнена маршрутка проїжджала, повз не було. І навіть якщо громадський транспорт перестане курсувати, це не надто сильно вплине на мій стиль життя. Думаю, що до Нового року карантин точно триватиме.

Відео дня

 

«Переповненість маршруток – проблема влади»: Тарас, 40 років

– Я доволі часто користуюся послугами громадського транспорту. Щодо того, що водії беруть людей на сидячі місця, ставлюся позитивно, адже в Європі це давно практикують. Те, що тернополяни не можуть дістатися до пункту призначення, - проблема більше влади. Деякі маршрути можна було би скоротити. Щодо масок дещо складніше, адже їх одні вдягають, а інші – ні.

«На центральних зупинках сісти в транспорт неможливо»: Олександр, 49 років

– Кожного дня їжджу громадським транспортом. До того, що пускають тільки в масках та на сидячі місця, ставлюся позитивно, однак на деяких зупинках в транспорт просто неможливо сісти, адже всі сидячі місця зайняті. В основному, це центральні зупинки. Гадаю, що це тимчасові явища і варто адаптуватися та звикнути.

«Важко в годину-пік дістатися до роботи»: Надія, 32 роки

– Я часто їжджу громадським транспортом. До посилень карантину ставлюся цілком нормально. Часто помічаю, що водії не видають квитки під час оплати готівкою. А в годину-пік дістатися до місця роботи важко, а скоро вже перше вересня і громадським транспортом буде їздити багато школярів. Не знаю, як то буде.

 

 

«Неоднозначно ставлюся до таких посилень карантину»: Владислав, 21 рік

– До того, що в транспорт пускають тільки в масках та на сидячі місця, ставлюся неоднозначно. Люди не можуть дістатися на роботу і це проблема.

 

 

 

А чи стало вам складніше дістатися до роботи через такі карантинні посилення? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ірина Звір

    А з роботи взагалі можна пішки,на Лесі Украінки після 8 вечора не іде нічого ,хоча по графіку є.
  • Петро Крутій

    Забембали з тим своїм вірусом. Зробили по-дурному, люди годину можуть чекати на автобус, бо всі заповнені. Позволили би 5-6 стоячих, нічого не станеться. Або більше автобусів би давали.
  • Наталя Вацковська

    Дуже скл
  • iD 19

    Якби лиса падаль не крала - уявіть собі - їздять тільки оці нові мази або подібні, беруть тільки сидячих, їздять швидко, і з інтервалом 3-7 хв, кожен маршрут, і так до кінця доби, ціна проїзду 4-5 грн. Задоволені всі, (в тому числі перевізники), крім лисого гімна!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up