Тернополянка пройшла до фіналу конкурсу краси «Міс Україна-2021». І розказала нам, як це було (ФОТО)

Тернополянка пройшла до фіналу конкурсу краси «Міс Україна-2021». І розказала нам, як це було (ФОТО)
  • Однією із 25-ти найкрасивіших українок стала Марта Резніченко з Тернополя, яка отримала титул «Міс Тернопіль-2021». Дівчина боротиметься за звання «Міс Україна» у фіналі конкурсу. 
  • Що про неї відомо та коли відбудеться фінал? 

Про те, що тернополянка боротиметься за звання найкрасивішої українки, розповіла виконавча директорка конкурсу «Міс Тернопіль-2021» Юлія Мосейко. 

— Після «Міс Тернопіль» Марта Резніченко пройшла у ТОП-50 конкурсанток, але були ще випробування, у яких вона брала участь та потрапила у ТОП-25. Під час цих випробувань визначали, як дівчата спілкуються у суспільстві, наскільки вони комунікабельні, також вони представляли свої проєкти, — говорить пані Мосейко. 

Відео дня

Загалом, на участь в конкурсі «Міс Україна» заявки подали 20 тисяч українок. Фінал конкурсу відбудеться 21 жовтня у Палаці «Україна» і його транслюватимуть всеукраїнські канали.

 

Від початку була впевнена в собі 

16 вересня о 12.00 в Києві відбудеться презентація фіналісток. Все ж нам вдалось зв'язатись із дівчиною ще до офіційного представлення. Вона розповідає: для неї конкурс дуже важливий. 

—  Кастинги тривали досить довго, було складно так довго чекати фінальний результат. Але в принципі я з самого початку була впевнена в собі і вірила в те, що стану фіналісткою. Після «Міс Тернопіль» двічі з’являлась в офісі комітету «Міс Україна» на кастинги. Поки дуже спокійно себе почуваю, напевно, увесь мандраж розпочнеться за декілька днів до фіналу. Зараз старатимусь усі сили та енергію направити на підготовку, спорт та мій благодійний проєкт, — каже Марта Резніченко. 

Що відомо про Міс Тернопіль?

Марта Резніченко, 20 років. Тривалий час навчалась та жила у Канаді. Має титул «Панна Тернополя», захоплюється спортом та подорожами. Працює у сфері маркетингу. Вільний час проводить із сім'єю. Найкраще, що взяла із конкурсу — це емоції. Говорить, що стільки вітань, як після перемоги у «Міс Тернопіль-2021» не отримувала ще ніколи. Вважає, що справжній під силу і бізнес свій створити, і вечерю смачну приготувати, і на тренування встигнути. 

Читайте також: Міс Тернопіль-2021: хто отримає звання найкрасивішої? Репортаж (НАЖИВО)

Дефіле у купальниках на конкурсі "Міс Тернопіль-2021" (ВІДЕО ДНЯ) 

— Розкажіть про себе. Ви говорили, що працюєте маркетологом. Де навчались? 

— Я тернополянка, народилась тут, тут і вчилась. Потім поїхала у Ванкувер, що в Канаді. Закінчила там університет за спеціальністю «Маркетинг у продажах». Планувала залишитись там, але у зв'язку з пандемією вирішила повернутися в Україну, важко морально бути так далеко від своєї сім'ї. Додому повернулася минулого року, у травні. Почала працювати маркетологом в агрокомпанії. Далі займалася фріланс-проєктами. З вересня я жила в Києві, а сюди приїхала спеціально на кастинг конкурсу. 

—  Чим захоплюєтесь, що любите? 

—  Після того, як повернулась з Канади, зрозуміла, що мій дім —  це місце моєї сили, місце мого спокою. Я зрозуміла, що найкращий вільний час —  це час вдома, з сім'єю, яка є для мене найкращим прикладом і авторитетом. Я захоплююсь психологією, люблю читати, понад рік відвідую спортзал, тренування заряджають енергією. Разом з моїм хлопцем подорожуємо Україною. Я люблю відкривати щось нове для себе. 

—  Тож серце «Міс Тернопіль 2021» вже зайняте?  Чи підтримав хлопець у рішенні йти на конкурс? 

 —  Так, він вболівав за мене в залі, вітав із перемогою. Він завжди вірив у мене. Це дуже круто, коли є така підтримка від близької людини. 

— Під час фіналу ведучі запитали одну із дівчат: «Чого не може дозволити собі «Міс Тернопіль»? Дайте відповідь і ви. То чого ж? 

— «Міс Тернопіль», на мою думку, не може собі дозволити байдикувати. То я зрозуміла завдяки підготовці до конкурсу. Це були два дуже інтенсивні місяці. Навіть із сім'єю за цей час дуже рідко бачилась. Увечері приходила пізно, бо вже розуміла, що бути найкращою  — це постійна праця над собою, маленькі кроки до мети. 

Редакція «20 хвилин» вітає Марту Резніченко із перемогою. Бажаємо гідно представити Тернопіль на «Міс Україна»

До слова, дівчина пообіцяла розповідати про кастинги конкурсу читачам «20 хвилин», тож очікуйте. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Ragnino Natali

    Марта завжди була красунечкою, пам’ятаю її ще маленькою дівчинкою. З кожним роком вона розквітала і її краса натуральна.! Бажаю перемоги у конкурсі ..! ❤️
  • Tania Yurchyshyn

    Красуня 🥰, хай щастить!!!
  • Наталія Марченко

    Дуже гарна дівчина!
  • Viktoriya Denysova Leakey

    Good luck Marta Reznichenko. Haters gonna hate.

keyboard_arrow_up