Цьогоріч бажання у кожного одне: як тернополяни вітають з Днем міста (ОПИТУВАННЯ)

Цьогоріч бажання у кожного одне: як тернополяни вітають з Днем міста (ОПИТУВАННЯ)
  • Тернопіль 28 серпня відзначає День міста. 
  • Журналісти «20 хвилин» запитали у пересічних тернополян, за що вони люблять Тернопіль і чого зичать його жителям з нагоди свята.

28 серпня – особлива дата для тернополян, адже цього дня вони святкують День Файного міста. Вже від ранку на Театральному майдані та у центральній частині Тернополя багато людей. Дехто гуляє містом, хтось чекає святкових заходів, яких запланували доволі багато, інші – поспішають на роботу. Що містянам імпонує у Тернополі та чого бажають землякам – цікавилися «20 хвилин».

Любить Тернопіль за людей

Андрій, 35 років, підприємець

Відео дня

 – Мені подобається простота міста. Воно невелике, гарне, компактне, усе на місці. Немає шаленого руху, як у мегаполісах. Люблю його за чистоту і за людей. А тернополянам бажаю донатити і ще раз донатити, аби наблизити Україну до Перемоги! Дякую ЗСУ та Богові за те, що ми сьогодні живемо…

 

 

Є безліч можливостей для молоді

Софія, 18 років, студентка

 – Я родом з села під Тернополем. Але тут навчаюся і живу в гуртожитку. Дуже люблю це місто, тут є багато можливостей для розвитку. Місто маленьке і всі одне одного знають. Загалом, Тернопіль приємний та з класною атмосферою. Бажаю не лише тернополянам, але й усім українцям мирного неба над головою, і щоб у нас все було добре, зважаючи на те, яка ситуація в державі.

 

 

Подобається краса міста

Степан, 74 роки, пенсіонер

 – Люблю Тернопіль за його краєвиди. Це Тернопільський став, центральна частина міста і так далі. А тернополянам з нагоди свята бажаю миру і аби швидше закінчилася війна…

 

 

 

Імпонує життя у Тернополі

Наталія, 42 роки, головна спеціалістка ОДА

 – Останнім часом мене дивує чистота міста. Видно, що тут навели порядок, а на вулицях чисто. Я десь шість місяців під час війни була за кордоном, а потім повернулася додому. Зрозуміла, що мені подобається тут жити. Тернопіль дуже красивий. Бажаю жителям міста, насамперед, миру і якнайшвидшої Перемоги, міцного здоров’я і щоб у нас все вийшло!

 

 

Люди доброзичливі і привітні

Михайло, 62 роки, пенсіонер

 – Я Тернопіль люблю за його жителів – привітних і доброзичливих. За озеро наше, яке є справжньою «перлинкою». До Дня міста побажаю тернополянам якнайшвидшого миру, бо це найважливіше на даний момент. А ще, звичайно, здоров’я, любові і Божого благословення у таке велике свято…

 

 

Місто має особливий вайб

Анастасія, 23 роки, маркетолог

 – Мені особисто подобається затишок і спокій, атмосфера міста. Не потрібно нікуди поспішати, все у пішій доступності. Подобається також великий парк «Сопільче». Особливо люблю дивитися на тваринок у зоокутку. Я, як і кожен свідомий громадянин України, бажаю з нагоди свята Перемоги, а ще насолоджуватися тим, що є навколо нас!

 

 

У Тернополі спокійний ритм життя

Роман, 27 років, працює у сфері туризму

 – Люблю його за те, що Тернопіль дуже затишний порівняно з більшими містами – Києвом чи Львовом. Тут спокійний ритм життя, а люди більш відкриті. А ще мені подобається наявність ставу і водних видів відпочинку. Можна прогулятися, помилуватись заходом сонця. Бажаю тернополянам пам’ятати, якою ціною ми маємо такі дні, як нині. Дякую хлопцям і дівчатам, які боронять Україну!

 

Все місто дуже красиве

Юлія, 30 років, SMM-менеджер

 – Мені тут дуже комфортно живеться. Я з Підволочиська, але тут навчалася, придбала квартиру, працюю і розвиваюся, будую своє життя. Люблю місто, вже традиційно, за озеро, Набережну, центральну частину, парки. Тернопіль весь дуже красивий. Бажаю жителям Перемоги і процвітання!

 

 

Є багато пам’яток культури

Володимир, 19 років, студент

 – Тут файно, мені дуже подобається. Є багато культурних пам’яток, багата історія. Найулюбленіша моя локація – це Дальній пляж. Там зараз завершують ремонт і буде гарно. Люблю там відпочивати. Бажаю тернополянам мирного неба над головою, щастя і всього найкращого!

 

 

А за що ви любите Тернопіль? Пишіть свої побажання Файному місту у коментарях!

 

Читайте також:

Молились за мир та процвітання Тернополя: як у храмах відзначали День міста

Тернополяни у соцмережах вітають Файне

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up