«Тут все всіяно смертю», – рятувальник Олександр Дворецький розміновує Херсонщину

«Тут все всіяно смертю», – рятувальник Олександр Дворецький розміновує Херсонщину
  • Полковник Олександр Дворецький до війни був начальником відділу організації реагування на надзвичайні ситуації та гуманітарного розмінування Головного управління ДСНС у Тернопільській області.
  • Сьогодні він керує роботами з розмінування території Херсонщини, на якій «похазяйнували» російські окупанти.

Олександр має значний досвід у розмінуванні та ліквідації надзвичайних ситуацій, розповідають про свого колегу в Головному управлінні ДСНС України Тернопільської області.

З початком війни надзвичайник бере активну участь у проведенні робіт з розміновування забруднених вибухонебезпечними предметами територій Київської та Херсонської областей. При цьому, його колеги-рятувальники говорять, що Олександр Дворецький проявляє мужність і героїзм, відданість служінню українському народові.

Відео дня

З 17-го січня 2023 року рятувальник з Тернопільщини призначений керівником робіт із гуманітарного розмінування територій Херсонської області. Відзначають, що під час виконання завдань за призначенням Олександр проявляє себе вмілим керівником, який професійно здійснює управління особовим складом.

В ДСНС акцентують на тому, що робота на звільнених територіях – надскладна. Після деокупації сотні піротехніків розчищають територію, завдань ще дуже багато.

За словами Олександра, тут немає незабрудненої вибухівками зони. Все, від приватних подвір’їв до полів та лісів, «всіяне» смертю…

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, як працівниця ДСНС Тернопільської області Natalya Tyazhola одягнула форму рятувальників, перебуваючи на перекладині. Вона надихнулась прикладом своєї американської колеги Julie Dudley.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Olia Makogin

    Божого Благословіння. 🙏🇺🇦🙏
  • Vladas Feliksas

    Хрони Вас Бог за Вашу храбрость ....
  • Vladas Feliksas

    Вечная память Герою...

    Олександр Дворецький reply Vladas Feliksas

    Пока ранувато)))))
  • Olena Pitsyk

    Дякуємо за та таку важливу і дуже ризиковану роботу.

keyboard_arrow_up