"У бізнесі важлива велика мета", - директор "Каруни"

"У бізнесі важлива велика мета", - директор "Каруни"

Треба займатись тим, що до душі, а усі негаразди сприймати, як урок, переконана директор wellness-центру «Каруна» Христина Сарабун. Чим менша мета, тим швидше можна здатись.

Про життя і справи «RIA плюс» розмовляє зі співзасновницею та директором wellness-центру "Каруна" Христиною Сарабун

— Коли відкрили бізнес? Які особливості послуг, що пропонуєте?

—  Ми відкрили wellness-центр три з половиною роки тому. «Каруна» — це місце, де можна отримати море позитиву і драйву. Приходиш у тренажерний зал, на фітнес, танці чи навіть просто порелаксувати у SPA і знаходиш там класних друзів та однодумців, весело проводиш час, ще й круто виглядаєш. Тут можна загартувати тіло і дух.

Відео дня

—  Чому вирішили займатися цим бізнесом?

—  У моїй сім’ї усі займаються спортом. Ведемо здоровий спосіб життя, сповідуємо здорове харчування. Мене цього привчали змалечку. Спочатку я займалася танцями, різними видами спорту. Згодом почала відвідувати тренажерні зали. Так виникла ідея створити власний заклад, в якому можна не просто займатися спортом, а й активним саморозвитком, спілкуватись із людьми, які тримають себе у формі, а також об’єднувати людей зі спільними інтересами. Такою була моя ідея, а батько мене підтримав. Так з’явилася "Каруна".

—  Що відрізняє вас від конкурентів? 

—  У Тернополі є окремо тренажерні зали, окремо консультації зі здорового харчування, спа-салони, фітнес-зали, секції. А ми у Тернополі були першими, хто усе це об’єднав. "Каруна" - це wellness-центр, що означає здоров’я і багатство не тільки в матеріальному плані, а й у різних сферах життя. Наша ідея полягала не в тому, щоб бути просто "тренажеркою", куди приходять накачати м’язи. Ми хочемо стати клубом активних, успішних та здорових людей, які обмінювалися б своїми ідеями та досвідом. Зараз ця сфера бізнесу все більше розвивається та набуває популярності.

—  Хто є вашим клієнтом?

—  Коли ми тільки відкрились, було багато відвідувачів. Спочатку до нас ходило багато "качків", для яких основне —  гора м’язів. Вони готові приймати чимало препаратів, навіть ціною свого здоров’я. Нам із такими людьми не по дорозі. Зараз наші клієнти —  це успішні люди, які люблять активне дозвілля, а здоров’я для них є цінністю. Також є люди старшого віку, різного достатку та статусу. Наш омріяний клієнт —  це молоді активні сім’ї.

—  Що надихає вас у роботі?

—  Мені надзвичайно приємно бачити результат праці людей, які приходять до нас. Також надихає, коли приходять цілі сім’ї, приводять діток —  у них я впізнаю свою родину. Ну і позитивні відгуки клієнтів, запал до роботи наших працівників. Отже, усі наші зусилля були недаремними.

—  Чи важко знайти кваліфікованих працівників?

—  З часу заснування у нас змінилось багато працівників. Спочатку при відборі ми спирались більше на емоції, спортивний досвід та вигляд тренера. Зараз робимо акцент саме на цінностях, бажанні розвиватись та самовдосконалюватись. Ті, хто хоче стати членом нашої команди, повинні дивитися з нами в одному напрямку. Також ми проводимо невеличкий іспит зі спеціалізації, анатомії, здорового харчування. Якщо людина нам підходить, то у нас вона отримує умови для плідної роботи. Адже ми навчаємо наших працівників, вони проходять регулярні тренінги, майстер-класи. Щоб потрапити у "Каруну" на роботу, потрібно пройти ретельний відбір. Але, як кажуть наші працівники, це того варте.

—  Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

—  У мене дуже спортивна сім’я: я, чоловік, батьки і брат. Навіть півторарічну донечку привчаю до спорту. Через різні характери членів нашої сім’ї виникають дискусії, суперечки, інколи сварки, але поки не знаходимо компромісу, не зупиняємося. Сім’я — це той оазис, де завжди підтримають, вмотивують та підкажуть.

—  Які плани команди на наступний рік?

— Планів у нас дуже багато, але поки що розкривати усі карти не будемо. Бачимо, що вже доросли до розширення мережі. І не тільки у Тернополі, а й в інших містах.

— Чи є у вас власна формула успіху?

—  Моя професія —  це продовження мене. Треба займатись тим, що до душі. Не можна займатися тим, що суперечить цінностям і поглядам на життя — це вас зламає. Усі негаразди потрібно сприймати, як урок. Це можливість вирости. Також є важливою велика мета. Чим вона менша, тим швидше можна здатись. Ну і постійний саморозвиток, бо якщо зупинитись на досягнутому, все легко можна втратити.

 

Довідка «RIA плюс»

  • Христина Сарабун народилась 5 серпня 1991 року у Тернополі.
  • Сімейний стан — заміжня, є донечка.
  • Хобі —  спорт, правильне харчування, читання, медитація, активний відпочинок.
  • Телефон —  067-679-86-81.

Тернополяни визнали атлетично-оздоровчий центр «Каруна» найкращим у номінації у щорічному 12-му конкурсі «Народний бренд-2016».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Roman

    Дуже не порядна людина Христина-- її вже весь Тернопіль знає...це все для піару...бо критична ситуація не тільки в ресторані але в фітнес центрі . Багато людей знаючих кваліфікованих з досвідом працювали там але вимушені були піти з цього закладу із за пані Христини...не все так красиво як тут написано і як відзнято в передачі ..на ножах........зараз  стидно так стидно працювати в закладі Каруна....хороші спеціалісти оменають цей заклад!!!!
  • Петро Білецький

    І ше шось, але про то вже стидно говорити.
  • Ларіса

    З часу заснування у нас змінилось багато працівників.

    А ви ше не поняли чого така швидкоплиність? )))

    Коли ми тільки відкрились, було багато відвідувачів.

    - А далі вони просто поняли хто ми... і тут панєєєслась... - не уточнила Христина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up