Віддав своє життя за Україну: у Тернополі попрощалися із захисником Олегом Зубиком

Віддав своє життя за Україну: у Тернополі попрощалися із захисником Олегом Зубиком

Тернопіль оплакує свого Героя. Клята війна забрала життя молодого захисника. І тепер він оберігатиме нашу Україну та свою родину з небес.

 

Олег Зубик загинув 19 грудня. У той день він виконував бойове завдання на Донеччині. На жаль, святитель Миколай Чудотворець не врятував життя молодого захисника, який мужньо боронив нашу Україну від російських загарбників.

15 серпня чоловікові тільки-но виповнилося 38 років. А сьогодні, 24 грудня, рідні, друзі та побратими назавжди попрощалися з ним. Про це на власній сторінці у Фейсбук повідомив Тернопільський міський голова Сергій Надал.

— Сьогодні Тернопіль попрощався з Героєм Зубиком Олегом Володимировичем, який загинув виконуючи бойове завдання на Донеччині. Співчуваємо важкій втраті рідним і близьким! Вічна пам’ять, — йдеться у дописі.

Відео дня

Прощання відбувалося в Домі печалі на вулиці Микулинецькій. У маленькій кімнаті зібралося чимало людей. Вони принесли квіти та українські прапори.

Як раніше ми повідомляли, Зубик Олег Володимирович народився на Бучаччині. Родина проживала у Тернополі, на вулиці Вояків дивізії «Галичина».

Нагадаємо, разом із Олегом Зубриком також на Донеччині загинули 26-річний Віталій Невінський та 28-річний Володимир Данилишин.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогих людиней. Вічная пам’ять, шана і слава вам, Герої…

Читайте також:

Ховають через пів року після загибелі. 20-річний захисник побував у самому пеклі «Азовсталі»

Він був її єдиним сином, і йому тепер назавжди 26… Тернопільщина прощається з Віталієм Ковалем

Тернопіль прощається з воїном полку «Азов» Андрієм Барським

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Антонина Иваненко

    Вічна пам'ять Герою
  • Галина Сероветник

    😭😭🙏🙏🙏
  • Mariya Zamoiska

    Вічна память Герою України Царство Небесне Хай з Богом спочиває Щирі співчуття рідним
  • Наталия Грушко-Тимченко

    ВІЧНИЙ СПОМИН ГЕРОЮ

keyboard_arrow_up