Військовий з Чорткова Ярослав Гавянець пройшов перший етап «Голосу Країни». Ми з ним поспілкувались

Військовий з Чорткова Ярослав Гавянець пройшов перший етап «Голосу Країни». Ми з ним поспілкувались

Кіборг з позивним Маестро, який народився в Копичинцях, та мешкає в Чорткові, виступив на музичному шоу «Голос Країни». Чоловік заспівав відомий хіт гурту СКАЙ «Тебе це може вбити» та опинився в команді співачки Ольги Полякової.

Перший ефір 12-го сезону телепроєкту «Голос Країни» відбувся 23 січня. Наш земляк, військовий Ярослав Гавянець заспівав на усю країну та пройшов у наступний етап. 

Кіборга усі тренери та зал привітали стоячи. На останніх секундах виступу на кнопку натиснула співачка Ольга Полякова.

За два дні до першого ефіру, під час якого відбулись «Сліпі прослуховування», Ярослав Гавянець поспілкувався з журналісткою «20 хвилин».

Відео дня

Інтерв'ю ви можете переглянути за посиланням в матеріалі Кіборг Маестро з Чорткова виступить на «Голосі Країни». Ексклюзивно для «20 хвилин» поділився враженнями

— Велика сцена — це моя дитяча мрія. Я вчився на актора, співав. Далі війна дещо змінила пріоритети. Моя мета зараз — закінчити університет, а потім продовжити службу на офіцерських посадах. Коли в мене з’явились діти, я, як і кожен чоловік, по іншому почав дивитись на світ. Я захотів своїм прикладом хотів показати їм, що втілювати свої мрії ніколи не пізно, — розповідав нам співак. 

На перший ефір Ярослав приїхав з батьком та молодшою донечкою. 

 

Уже згодом ви зможете підтримати військового співака з допомогою онлайн-голосування. Про усі успіха Ярослава Гавянця будемо інформувати у наших публікаціях. Бажаємо перемоги талановитому Маестро! 

Читайте  також: «Врятувала молитва, яку написала мама»: кіборг Маестро про пекло в Донецькому аеропорту

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Slava Nazarkevych

    Молодець,хай задумане  збуваються!
  • Василь Лабайчук

    а шо там Сасанчин?
  • Марія Гаврилюк

    Ти кращий , Божої тобі помочі !
  • Любов Ткач

    Дивилася.Буду за тебе вболівати.

keyboard_arrow_up