Восьмирічна українка підкорила серця суддів на іспанському шоу талантів

Восьмирічна українка підкорила серця суддів на іспанському шоу талантів

8-річна Злата Хоменко під час виступу на шоу «Іспанія шукає таланти» довела суддів проєкту до сліз.
 

Маленька 8-річна українка Злата Хоменко пройшла кастинг на шоу Got Talent España («Іспанія шукає таланти»). Дівчинка взяла участь у проєкті в супроводі мами та тренера з танців Хосе Антоніо Чека. Він поділився, що Злата з мамою — українські переселенці, а дівчинка потрапила до його балетної школи за рекомендаціями.

Перш ніж показати свій номер, дівчинка розповіла, що вона українка, а свій танець присвячує всім українським дітям.

«Я танцюватиму для всіх українських дітей. Я присвячую свій танець Україні», — сказала Злата зі сцени, ледь стримуючи сльози. Ця промова дуже розчулила членів журі. Після цього 8-річна українка виконала танець балету «Гаяне».

Відео дня

Злата подякувала проєкту за можливість взяти в ньому участь, а також попросила Іспанію підтримати Україну.

«Дякую всім за підтримку. Сподіваюся, війна в Україні скоро закінчиться, і я повернуся. Я дуже сподіваюся, що ви допоможете Україні. Тому що це дуже важливо для мене. Я сумую за всіма своїми друзями, які там залишилися. І сподіваюся, що ми з ними скоро зустрінемося», — сказала дівчинка зі слізьми на очах.

Судді високо оцінили виступ дівчинки. Одна з членів журі не стримала емоцій, розплакалася від слів Злати та натиснула «золоту кнопку», таким чином вивівши дівчинку до півфіналу проєкту.

Читайте також:

Тернополянка разом із подругою вразили глядачів і суддів на шоу талантів в Австралії

Тернополянин переспівав на «Голосі країни» суперницю і продовжив боротьбу в проєкті

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • VITALYA F

    Опалення вже "рулить"!! Той Надалі краще б зайнявся водіями маршруток. Водії,як і моє опалення, теж "рулять" - продовжують брати готівку у пасажирів в якості оплати за проїзд!

keyboard_arrow_up