Що радять під час карантину робити тернополяни, аби відволіктися від коронавірусу

Що радять під час карантину робити тернополяни, аби відволіктися від коронавірусу

Домашня йога, відеоуроки, домашні концерти, творчість і спілкування з рідними - це ті речі, як тернополяни роблять під час карантину і радять своїм друзям у соцмережі.

 

Тернополяни у соцмережах діляться досвідом, як час карантину використати для творчості, краси і релаксу, аби зберігати душевну рівновагу.

Журналіст Андрій Вацик рекомендує йогу щодня, замість двічі на тиждень.

Відео дня

Турист Роман Задорожний демонструє майстер клас, як з дітьми піти на пікнік вдома.

 

Майстриня народної творчості Тетяна Семенець з рідними опановує нові техніки.

«Підсіли» на відео уроки, - написала тернополянка Тетяна Семенець. - Радимо майстер класи з писанкарства від чудо-майстрині Tetiana Konoval (Таня Коновал) 🙂 Підписуйтесь, навіть для початківців - це супер! 😉Видувайте яйця і вперед 🙂

Домашнє тренування для гарного настрою пропонує тернополянка Тетяна Ніколаєва.

Співачка Мар'яна Гордій виклала в інстаграмі запис трансляції концерту гурту Bugs & Bunny

Майстриня хенд-мейду Ольга Базник-Щедріна робить новий рушничок на Великдень.

Домашні тренування з дитиною від Віктора Мацикура.

 

Журналісти "20 хвилин" теж поділилися своїми історіями, що роблять під час карантину.

А що під час карантину робите ви, аби не втрачати доброго гумору в час, коли треба вимушено залишатися вдома? В коментарях додавайте фото чи відео, можливо ваш досвід стане гарним прикладом для інших.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володя але ти не чемний:)

    Прекрасно українці так тримати покажіть як ми вміємо дотримуватись правель карантину дуже сильно приємно що ви найкращі та винахідливі будьте здорові та щасливі як кажуть класними бути ніколи не соромно!

    Катя Козлюк reply Володя але ти не чемний:)

    А правил правопису ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up