Як відсвяткували корпоративи тернопільські компанії

Як відсвяткували корпоративи тернопільські компанії

На цьогорічному корпоративі хтось заробив додатковий вихідний чи навіть новенький службовий автомобіль.

В українському стилі з вишиванками і хустками, з піснями на власні слова чи з народними артистами, часто з професійними жартами чи кумедними ситуаціями на роботі придумували розважальні номери на свої корпоративи працівники тернопільських фірмах. Своїми історіями святкування і фото вони поділилися з 20minut.ua.

Вакула шукав Оксані “вапнячок”
“Вечори на хуторі біля Кар'єру” на зразок гоголівських “Вечорів на хуторі біля Диканьки” організували працівники “Тернопільського кар'єру” на свій новорічний корпоратив.
Це був мій перший корпоратив на “Тернопільському кар'єрі”, я була ведучою свята, — розповідає менеджер з персоналу Світлана Тимчук. — Вечір ми влаштували в українському стилі, тож всі були в українському одязі, хтось мав вишиванку, хтось хустку, хтось увесь стрій. Був у нас і Вакула, і Оксана. В гоголівському творі Вакула шукає для Оксани черевички, а так як ПАТ "Тернопільський кар'єр" займається відкритою розробкою родовищ вапнякового каменю з подальшою переробкою на будівельні та інші види матеріалів, то наш Вакула шукав для Оксани “вапнячок”.
До конкурсів задіяли усі відділи, адже Вакула міг знайти “вапнячок” тільки коли всі відділи виконали свої завдання-конкурси. Також вручали подяки золотим працівникам, які працюють на підприємстві більше 30 років.
Конкурси були дуже веселі, продовжує Світлана Тимчук. Виступали усі: бухгалтерія, виробничий, комерційний відділи, дирекція. Наприклад, для бухгалтерії був конкурс заспівати пісні, де є цифри. Комерційний відділ ділилися на пари і показували як виглядає гра на різних інструментах.
— Скажу, що з колективом пощастило, — ділиться враженнями Світлана Тимчук. — Усі охоче і з радістю виконували усі конкурси і задачі, які ставились. Атмосфера була неймовірно весела, позитивна. Емоції переповнювали. Було дуже гарно. Люди казали, що було дуже весело, бо все було в нашій тематиці. До речі, розповідали, що у 2015 тематичного корпоративу не було, а цього року вирішили зробити тематичний вечір в українському стилі. Частину коштів на святкування дала компанія, решту збирали працівники. А на другому корпоративі для адмінуправління теж були різні конкурси на нашу тематику. Під час одного з конкурсів ми були в касках. Переробляли післю "Маліновка". Наш директор з якості склав пісню і організував виробничий конкурс з пересівання камінців. Таких конкурсів я ще не бачила на жодному корпоративі.
Ось уривок з пісні про Тернопільський кар'єр
Бо наш кар’єр Тернопільський
Найкращий на землі.
І хай зима хурделить за вікном,
Вкриває землю щедро білим снігом,
Та металург чекає вапняки,
А значить ми працюєм без обіду.
Максимівка, Галущинці -
це наш безцінний клад.
Так хай же він приносить нам прибуток без затрат.

Previous Next

 

Відео дня

Переможця нагородили додатковим вихідним
— Традиційно перед Новим роком багато роботи, тому новорічного корпоративу всі чекали з нетерпінням, — розповідає маркетолог землевпорядної організації ЗЕНІТ ЕКСПЕРТ Діана Малолєткіна. — Для святкування запросили працівників всіх наших філій, для кращого знайомства і спільного відпочинку. Компанія оплатила працівникам корпоратив повністю. Святкову програму не планували, як і стиль вечора чи костюми, бо знали, що в ресторані «Оскар», де ми святкували все це передбачено. Програма була дійсно вражаючою, а музика настільки гучною, що нам навіть не вдалося провести конкурс на кращий тост. Сертифікат так і не знайшов свого переможця, але це нічого. Для того аби вечір був цікавішим, підготували невелику гру «Що? Де? Коли?», в якій брали участь всі бажаючі працівники. Питання стосувалися компанії. Переможець отримав сертифікат на оплачуваний вихідний.

А для того, аби зберегти святкові емоції, ми вирішили замовити хештег з назвою компанії для фото та запросити фотографа. Це стало справжньою окрасою вечора і подарувало масу позитивних емоцій. Фотограф Оксана Романів ледь зуміла вмістити в один кадр весь наш колектив. Всі відразу ожили і розворушилися. Було справді весело.

Previous Next

 

З жартами про фінанси
Цьогорічний корпоратив Тернопільська філія ПриватБанку святкувала, як ніколи у великому складі, розповідає керівник регіонального прес-центру ПриватБанку у Тернопільській області Олександр Жильцов. Понад 170 чоловік з усіх підрозділів фінансової установи зібрались на святкування. Оскільки сфера роботи банку дуже велика, то для багатьох це було перше знайомство.

— Ми завжди готуємо певні розважальні номери, які б підкреслювали внутрішні професійні моменти з якими не знайомі ведучі, які ніколи не працювали у банку. Разом з тим, звичайно, була насичена розважальна програма, — продовжує Олександр Жильцов. — Окремо хочу відмітити, що останні роки ми приймали рішення увесь бюджет, який був передбачений на святкування новорічного корпоративу від банку, передавати на допомогу бійцям АТО, а святкування проводити за власний кошт працівників. Цього року ми розділили бюджет- 50% витрат на себе взяв банк, 50% - працівники. Усі працівники залишились задоволені, адже хто вміє працювати, той і вміє відпочивати.

Previous Next

 

Святкували з народними артистами
Урочистості з нагоди підбиття підсумків роботи компанії «Агропродсервіс» відсвяткували 30 грудня в обласній філармонії. На дійство зібралися працівники підприємства зі всієї Тернопільщини. Під час заходу також відзначили найкращих працівників та вручили їм цінні подарунки за сумлінну роботу.

– Рік закінчуємо з прекрасним настроєм. Я вважаю, що це один із найкращих наших років. Для нас було багато значимих подій в період 2016 року, тому настрій сьогодні прекрасний. Я радий, що сьогодні такий великий колектив в цьому прекрасному приміщенні. І ми можемо сьогодні підвести підсумки роботи нашої компанії, – сказав генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.​

Під час дійства зібрались працівники філій, відділень та підприємств – партнерів компанії «Агропродсервіс». Найкращі працівники отримали нагороди, премії, відзнаки та інші достойні подарунки за високі здобутки та плідну працю. 11 керівників напрямків в компанії отримали новенькі службові автомобілі. Окрім того, серед нагород були корпоративні годинники з логотипом підприємства, унікальні срібні та золоті відзнаки «Патріот компанії». Загалом їх отримали понад 25 працівників.

Для присутніх в залі виступили ансамблі «Надзбручанка» та «Візерунок», народний артист України Гриць Драпак та Ігор Яснюк. Кожного року компанія "Агропродсервіс" проводить заходи, де підбивають підсумки роботи. Всі організаційні витрати покривають коштом компанії.

Previous Next

 

P.S. Маєте цікаві історії і фотографії своїх колективів, додавайте у коментарях

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А може, коли в країні війна всі ці корпоративи це якось гидко виглядає .  Тільки уявіть ви там в тепленьких барах ,кабаках гопака танцюєте,шмурдяк потягуєте з гарним закусоном ,а наші хлопці в холодних окопах цілодобово з купою мишей,  під свист куль і мінометів захищають наші кордони від ватніків ,колоборантів, і москальської орди  . Під час ВВ війни такого собі ніхто не дозволяв люди розуміли ,що в країні війна і всі чоловіки воювали ,а хто по здоровю не міг то працював на заводах .Так само працювали за верстатами жінки і діти котрим під ноги ставили ящик і вперед снаряди точити . Всі працювали на оборонку , а у нас ,що бари ресторани відкриті ,гопака танцють ,як ніби в країні нічого не відбувається .

    David Starr reply Анонім

    І у 2 світову, точно так само було 2 світи - фронт і решта. А працювали усі, бо виходу не було - або вкалуєш, або розстріл чи тюрма. А якби той недоумок Сталін не будував би світовий комунізм, то усе б було так само.
  • David Starr

    Файно )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up