Жінка з Тернопільщини приміряла на себе «Одруження наосліп»

Жінка з Тернопільщини приміряла на себе «Одруження наосліп»
фото з мережі

Кременчанка Соломія взяла участь у відомому романтичному шоу «Одруження наосліп», програма вийшла  у середу, 21 лютого.

33-річна Соломія Вітрова родом з Кременця. Вона працювала у Тернополі, а зараз переїхала до Ковеля. Нині жінка займається спортивним харчуванням. У неї дуже насичене життя, вона любить переживати різні емоції. Саме тому і вирішила взяти участь у шоу.

  • Ми сиділи з друзями, балакали про те, про се, - згадує жінка. - Моя знайома також брала участь у проекті, тому друзі вирішили таким чином і мене видати заміж. А мені дуже хотілося якихось нових емоцій, вражень та пригод. Тому я погодилася.

Стосовно процесу зйомок жінка не має права нічого розповідати, адже це одна із умов контракту між каналом і учасниками проекту.

У своєму пості у Фейсбуку пані Соломія нагадує своїм друзям про те, що шоу є шоу. Мовляв, монтаж ніхто не скасовував. На телебаченні гарна подача – це основне.

Відео дня

Жінка сказала 28-річному Валентину, з яким у Соломії була казка, «так», але її заплакані очі в кінці шоу залишають деякі питання стосовно її вибору.

  • З Валентином ми не залишилися разом, - розповідає жінка. – Але зараз у мене є чоловік і донечка, я дуже щаслива дружина і мама, це саме те, що я шукала.

Пані Соломія дуже рада, що взяла участь у шоу, такий величезний спектр емоцій вона ще не переживала у своєму житті. Жінка каже, що побувала у казці.

  • Щодня романтика, щодня приємні сюрпризи, побачення, ресторани, - згадує пані Соломія.  - Були і сварки, якісь непорозуміння, тобто діапазон емоцій був дуже широким.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • David Starr

    Там обоє "не подарок": у селянки замашки принцеси і "мамин синочок" із комплексами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up