Жінка з Тернопільщини робить гігантські паперові квіти в Америці

Жінка з Тернопільщини робить гігантські паперові квіти в Америці

"Квіткова леді" Леся Кізюк родом із села Пишківці Бучацького району. Вона прикрашає  інтер'єр неймовірними виробами із паперу. Зараз жінка живе у США і каже, що у цій справі знайшла справжню себе. Розмір деяких паперових квітів сягає двох метрів. 

Створенням квітів Леся Кізюк займається дев'ять місяців. На виготовлення однієї квітки йде від 8 до 20 годин. Ескізи для робіт жінка створює сама, знаходить в мережі або ж просто створює паперові квіти на основі фотографій живих квітів. 

- Вперше із виробами із паперу для декору я познайомилась через творчість Христини Балушки. Вона спеціалізується на паперових квітах, прикрашаючи ними все, її квіти - це щось особливе, неперевершене, - розповідає Леся Кізюк. - Я сказала: "ВАУ, невже таке реально зробити?". Це була любов з першого погляду, я відчула, що я маю спробувати хоча б щось схоже відтворити. Далі були години в інтернеті за переглядом майстер-класів, в пошуку інформації про матеріали, де їх купити.

Відео дня

Розмір одного виробу може бути від 20 см до 1.20 см в діаметрі. Для виготовлення майстриня використовує  гофрований папір італійського виробництва, дизайнерський папір та інші матеріали. Інформацію про усе потрібне можна знайти в інтернеті.

- Моя історія в пошуку себе, чимось схожа на історію з пошуком сукні, - розповідає майстриня. - Це коли годинами ходиш по магазинах в пошуках того єдиного плаття і вже замучена, без надії його знайти, просто плетешся до виходу. Саме тут, як грім серед ясного неба, ти бачиш його десь там в куточку, очі засвітилися від щастя, ноги перестали боліти, і ти тоді стаєш найщасливішою. От так було в мене до заняття квітами, я довго думала про справу, якою не просто буду займатись, а про те, що реально буду любити, вкладати час і душу, шукала, пробувала, міняла, та все було не те.

Пані Леся каже, що у роботі багато завдячує своєму чоловікові Роману, який підтримує у всьому та багато допомагає в роботі. Він фотографує роботи, обробляє фото робіт для клієнтів, допомагає з ідеями та шляхами  найефективнішого і найшвидшого  способу зробити квіти. 

Сама майстриня  каже, що такі декоративні квіти можна використовувати для декору, домашнього, оформлення салонів, вітрин магазинів, ресторанів, урочистих подій. Жінка каже, що для неї найголовніше те, що її роботи приносять радість не тільки їй, а й людям, які їх бачать.

Більше робіт можна знайти на сторінці: Lady Flower

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Lina Yavorska

    Супер!!!!
  • Anonymous

    Вертайся в Україну, в файне місто! Тернопіль - казка в який ми живем!
  • Olga Smishko

    Молодець! Хай щастить!
  • Руслана Беззубко

    Дуже гарно. Молодець. І я хочу навчитися робити квіти. Поділіться будь ласка де можна знайти уроки

    Lesia Kiziuk reply Руслана Беззубко

    Дякую! На ютуб каналі.

    Оля Зубик reply Lesia Kiziuk

    Молодчинка,  дуже красиво. Нехай удача завжди супроводжує Вас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up