Зворушливе фото тернополянок, які чекають своїх чоловіків з АТО, скоро з'явиться на біг-бордах

Зворушливе фото тернополянок, які чекають своїх чоловіків з АТО, скоро з'явиться на біг-бордах
Фото обкладинки календаря „Люблю, чекаю”, героїнями якого є 13 тернополянок, які чекають чоловіків з АТО, з’являться на сіті-лайтах і бігбордах Тернополя до Дня Незалежності.

- Ми вирішили не тримати це фото проекту поки буде готовий весь календар, тож зворушливе фото сестер Люби і Надії Сімчук, які чекають своїх чоловіків Володимира і Ярослава з АТО вже днями будуть на бігбордах і сіті-лайтах в Тернополі, - зазначила креативний директор фотостудії Artlux Ірина Зелененька. – Це фото настільки самодостатнє, що ми вирішили до Дня Незалежності його надрукувати і розмістити на бігбордах і сіті-лайтах, а також поширити в соцмережах. Історія цих жінок настільки зворушлива, що нікого не залишає байдужим. 

Наразі волонтери проекту шукають допомоги в розміщенні надрукованих плакатів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Задум хороший!!Але мені не дуже подобається як 2 напівголі дівчини туляться одна до одної.

    Анонім reply Анонім

    Це не "2 напівголі дівчини", це "2 напівголі майбутні матері", які нема відома, чому туляться животами одна до одної".
  • Анонім

    Про те, що "біГборди" насправді "біЛборди" - хіба лінивий не говорив...

    Анонім reply Анонім

    великого "криміналу" немає в слові "бігборд", воно теж має право на життя(так колись називалася компанія, яка надавала площі для реклами), правильніше писати "рекламний щит" - той самий "білборд"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up