Агенція нерухомості «Вісон» – чесність, турбота про клієнтів та професіоналізм (новини компаній)

Агенція нерухомості «Вісон» – чесність, турбота про клієнтів та професіоналізм (новини компаній)

Купівля власного житла – справа, яка є однією із найважливіших у нашому житті. Адже кожен з нас мріє про власний куточок, господарем якого буде тільки він. І коли вже настає той відповідальний момент практично кожен покупець задумується над тим, кому ж довірити таку відповідальну справу придбання власної домівки.

Якби там не було, але самотужки впоратися із пошуком достойної квартири, перевірити всі документи, оформити договір купівлі майже неможливо. Тому так необхідно в такому випадку знайти людей, яким можна довіритися, як самому собі.

Агенція нерухомості «Вісон» – це команда професіоналів, яким Ви справді можете довіритися, адже турбота про клієнтів тут завжди на першому місці. Тут створюють всі умови як для продавців, так і покупців житла, щоб довести це не словом, а ділом.

Клієнти як члени сім’ї

Директор компанії Володимир Гудак зазначає: «Ми ставимося до наших клієнтів, як до членів своєї сім’ї, тому й пропонуємо їм всі ті послуги і весь сервіс, який би запропонували й своїм рідним. Я сам свого часу шукав житло і звернувся в агенцію нерухомості, якою залишився дуже задоволеним, відтак розумію, на скільки важливо знайти правильних людей.

Тим паче, що процес купівлі чи продажу нерухомого майна є не з легких. До нього потрібно підійти з розумом і відповідально. Найголовніше тут – провести правильну роботу з документи. Адже як часто трапляються випадки, коли людей просто «кидають на гроші», й вони залишаються і без домівки, і без грошей. Та будьмо відвертими, купити навіть не будинок, а звичайну квартиру у наш час є задоволенням не із дешевих».

Повний супровід при купівлі житла

Для того, щоб людина, що звернулася в агенцію нерухомості «Вісон» була впевнена у чесності та компетентності працівників, тут працює кваліфікований юрист, який надає всі необхідні консультації, здійснює повну правову оцінку, застерігаючи від всіх можливих ризиків. Тобто АН «Вісон» забезпечує абсолютний юридичний супровід на всіх етапах продажу, купівлі чи оренди нерухомості.

Та все ж таки попри всю значимість етапу оформлення документів в цій агенції нерухомості роблять все для того, щоб людина була не лише абсолютно впевненою у своїй покупці, але й задоволеною від неї. Відтак для цього було розроблено зручний у користуванні сайт http://vison.com.ua/ . До речі,  саме на сайті http://vison.com.ua/ клієнти можуть БЕЗКОШТОВНО розмістити  свої оголошення з продажу нерухомості чи із здачі в оренду. Також можна замовити чарез сайт пошук тієї чи іншої нерухомості. На сайті при пошуку житла Ви можете задати саме ті параметри, на які орієнтуєтеся. Окрім цього, на сторінці зазначено всі вільні (наявні) пропозиції компанії на даний момент.

Якщо ж в агенції зараз немає відповідної Вашим бажанням пропозиції, Ви можете зробити спеціальний запит, вказавши всі необхідні вимоги, за якими і буде здійснюватися пошук.

5 ознак професійності агенції нерухомості

Головними особливостями роботи АН«Вісон» є такі необхідні для професійної агенції нерухомості аспекти:

  • наявність власного офісу;
  • висококваліфіковані працівники;
  • власна база даних;
  • зручний у користуванні та максимально наповнений сайт організації;
  • всі угоди-перемовини здійснюються через договори та акти оглядів об’єктів.

Та все ж таки попри повний професіоналізм та знання своєї справи «Вісон» ставить основну ставку на турботу про свого клієнта. Тож основною метою, яку ставлять перед собою працівники агенції нерухомості, є не просто підписання договору, а результат, від якого отримають максимальне задоволення двоє – і компанія, і клієнт.

Чому варто обирати саме «Вісон»?

До основних причин, чому при операціях із нерухомим майном варто звернутися в агенцію нерухомості «Вісон» належать:

  • клієнторієнтованість компанії;
  • індивідуальний підхід та ексклюзивні пропозиції;
  • зручність для клієнта;
  • значна економія часу та енергії при пошуку нерухомості;
  • повний юридичний супровід;
  • націленість на позитивний для клієнта результат.

Тож, якщо Ви шукаєте нову власну домівку, хочете змінити квартиру, зняти в оренду, продати чи обміняти нерухомість – з будь-яким із цих питань Ви можете звернутися в агенцію нерухомості «Вісон» і бути стовідсотково впевненими, що Ви не тільки знайдете те, що шукаєте, а й будете абсолютно задоволеними від здійсненої угоди.

Агенція нерухомості «Вісон»

м. Тернопіль

вул. Танцорова, 11

067 470 57 87

067 352 70 87

099 114 90 40

067 699 72 56

http://vison.com.ua/

Коментарі (4)
  • Alex Belkin

    Агенція шукає по базі даних для вас квартиру\будинок\участок тощо і оформляє документи у "свого" нотаріуса за додаткову оплату вами його послуг. В середньому витрачаючи годин 7-10 на клієнта. І за це бере 5%, що при найнижчій ціні на житло (десь коло 30 тис. дол.) становить 1500 дол., які як правило навіть не оподатковуються, тому що більшість рієлторів працює в сіру. Також клієнти оплачують з своєї кишені всі податки на купівлю, послуги нотаріуса і оформлення документів. В результаті рієлтор, який надає послуги пошуківця по базі даних отримує ~100 дол. за годину, по моєму, воно того не варте, простіше самому походити і запитатись хто що продає і\або розклеїти оголошення про покупку.

    Спробуйте мене переконати, що я не правий.

    Володимир Васильович Гудак reply Alex Belkin

    Добрий вечір. Дякую за Ваш коментар.  Не з наю як інші працюють реілтора чи агенція, але АН ВІСОН працює повністю в правовому полі, усі угоди проводяться по книзі обліку доходів та відповідно і оплачуються податки від цих сум. Агенція оформлена на фізичну особу - підприємця Гудак В.В. за кведом діяльності 68.31 "Агенства нерухомості".  Якщо цього не робити то це може поставити під сумнів правоміреість підписання договорів про наміру купівлі-продажі (завдатку), та інших видів договорів - це по перше. По друге - клієнт який купляє нерухомість вибирає нотаріуса з який хоче мати справу. Ніхто клієнту не навязує з яким нотаріусом мати справу. По третє - на пошук обєкту який клієнт шукає агенція витрачається в середньому 2-4 місяці. По статистиці,  якщо клієнт вирішив купити нерухомість, він витрачає часу  від 4-х місяців до півтора року. Та по четверте - якщо ви впевнені, що зможете кожному клієнту запропонувата та продати квартиру витрачаючи 7-10 годин і при цьому заробляючи 1500 дол сша - я запрошую Вас до себе на роботу або пропоную Вам відкрити свою агенцію якщо ви думаєте що все так просто та швидко.    І на останок - АН ВІСОН нікому не навязується так само як і іші колеги чи ріелтори. Задача агенції допомогти нашим клінтам зекономити свій час, нерви та кошти, шляхом кваліфікованої домомоги, професійної консультації та найголовніше допомогти клієнту у вирішенні його задачі чи то проблеми яка повязана із нерухомістю.
  • Анонім

    от ріелтори драні: цікаво получається , послугу надають продавцеві нерухомості , а гроші за цю ж послугу у покупця . Хто замовляє музику той має і платити.

    Володимир Васильович Гудак reply Анонім

    Повністю Вас підтримую, окрім частини "от ріелтори драні", тому, що  АН ВІСОН працює по принципу -  хто замовляє послугу той за неї має платити. А якщо клієнт не замовляє послуги  то він і нічого  не платить. Якщо ж говорити професійною мовою то заключаються екслюзивні договори на купівлю чи продажу де ці речі і прописуються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up