Краща стоматологічна клініка – «Стоматологія Олексюка» (новини компаній)

Краща стоматологічна клініка – «Стоматологія Олексюка» (новини компаній)

Турбота про власне здоров’я та здоров’я близьких є невід’ємним атрибутом життя кожного з нас. Тому дуже важливо обрати саме той заклад і тих лікарів, в яких ти будеш впевнений на 100%.

У Тернополі працює багато стоматологічних клінік і дуже важко зробити безпомилковий вибір і довірити свою посмішку справжнім професіоналам. Та тернополянам це легко вдається, адже вони вже вчетверте обирають найкращою стоматологічною клінікою в голосуванні «Народний бренд» – «Стоматологію Олексюка».

За шість років щоденної праці «Стоматологія Олексюка» завоювала довіру вдячних пацієнтів. Задоволення бажань, потреб кожного пацієнта, подолання страху та щира посмішка після завершення стоматологічного прийому є гідною оцінкою роботи працівників клініки.

Головний лікар «Стоматології Олексюка» Артем Олексюк зазначає: «Ми пишаємось перемогою у конкурсі «Народний бренд 2019» та неймовірно вдячні усім, хто нас підтримав. Приємно отримувати підтвердження правильності напрямку розвитку усієї клініки. Можу завірити, що ми докладемо всіх зусиль, щоб відповідати найвищим стандартам на ринку стоматологічних послуг та очікуванням наших пацієнтів».

Для того, щоб тримати високу планку «Кращої стоматології» всі працівники клініки активно вдосконалюються та навчаються у різних галузях стоматології. Це свідчить про неабияку турботу про пацієнтів, здорова посмішка яких є головним критерієм успіху. «Стоматологія Олексюка» постійно впроваджує у власній практиці українські та закордонні новинки у сфері стоматології та сучасні цифрові технології.

Відтак у наступному році працівники «Стоматології Олексюка» планують лише покращувати цьогорічні напрацювання, продовжуючи удосконалюватися та залишаючись кращими. Тож, «Стоматологія Олексюка» щиро дякує всім, хто підтримав клініку у голосуванні «Народний бренд». А також вітаємо Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, достатку, затишку у домівках і щирих та веселих усмішок.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up