У Тернополі відкрили дві М’ясні лавки «Забіяка&Забіяка». Крамниці розпочали роботу 24 листопада за адресами проспект Злуки, 45б та вулиця Живова,1.
На сьогодні вже функціонує 13 крамниць мережі, засновниками якої є брати Сергій та Олександр Забіяки.
У асортименті магазинів ковбасні вироби, м’ясні делікатеси, свіже м’ясо та напівфабрикати від Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка».
Є й кілька унікальних позицій: охолоджені напівфабрикати - котлети з яловичини та зі свинини, а також ексклюзивна продукція, приготована за технологією Sous Vide – рулька, ребра, м’ясо свиняче та тефтелі. Особливість виробів Sous Vide у тому, що це вже готові страви, які необхідно лише розігріти. Працювали над рецептурою цих продуктів тривалий час, аби покупці відчували довершений смак страви вдома і не витрачали багато часу на приготування.
Варто зауважити, що М’ясна лавка «Забіяка&Забіяка» цікава для поціновувачів м’ясного не лише асортиментом, але й вигідною ціновою політикою. Наразі у крамницях діє акційна пропозиція на частину асортименту, а у грудні мережа планує велику акцію з розіграшем призів.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер