Школа Хакерів - твій шлях в ІТ (новини компаній)

Школа Хакерів - твій шлях в ІТ (новини компаній)

Чудово, коли ти розумієш, що хочеш у майбутньому. Як бачимо, у період карантину ринок ІТ змінився і ще більш динамічно розвивається. Чудово, коли ти розумієш, що хочеш у майбутньому. Як бачимо, у період карантину ринок ІТ змінився і ще більш динамічно розвивається.

Якщо постає питання, ким буде дитина у майбутньому, то краще вибрати сучасний прибутковий напрямок, за яким робота є постійно. Айтішники мають роботу завжди. Тому варто дати дитині зрозуміти, які існують спеціалізації в ІТ і до чого є хист, цікавість і бажання.

Хто ми? Школа Хакерів Вінницької ІТ-Академії, має 10 років успішного навчального досвіду, ми вирощуємо прогресивних айтішників уже зі школи. Тут є можливість спробувати і зрозуміти, який багатий світ ІТ, щоб обдумано вибрати напрямок і по завершенню школи навчатись тій спеціалізації, до якої лежить душа. Звісно можна провчитись 5 років, перемучитись і потім зрозуміти, що це не твоє. Дарма витрачений час не повернеш.

Чому навчаємо? У нас діти вивчають Логіку, Інтернет програмування (HTML, CSS), Програмування на алгоритмічних мовах С\С++, Веб-дизайн, Англійську мову для ІТ, Бази даних, JS, PHP, програмування Arduino тощо. В Школі Хакерів викладання сучасних предметів, європейські методики, збалансоване поєднання теорії та практики і дружня атмосфера. Все для того аби розкрити талант кожної дитини і дати їй зрозуміти, що насправді представляє собою ІТ-сфера і як взаємодіють різні напрямки в ній, щоб краще усвідомлювати свій майбутній професійний вибір.

Хто навчає? Лише практики. У Школі Хакерів працюють викладачі-практики, які діляться досвідом і надають практичні знання. Кожна нова тема вивчається на практичних прикладах, щоб потім втілити  у реальні проекти. В Школі Хакерів під час занять викладачі практики навчають: прийняттю рішень, аналізу, порівнянню, оцінювати інформацію з будь-яких джерел; бачити проблеми, ставити запитання, висувати гіпотези та оцінювати альтернативи; робити свідомий вибір, приймати рішення та обґрунтовувати його.

Як зацікавлюємо? Це фанове навчання, під час якого діти реалізують свої ідеї і втілюють їх в життя. Ми створюємо дружню атмосферу командного духу. Важливо не лише навчити дітей чогось нового, цікавого та айтішного, звісно, без цього ніяк, але не менш головним є вміння подружити дітей, створити справжні команди, навчити комунікувати та розуміти один одного. Наші викладачі-практики розвивають бажання ставити амбітні цілі, йти до перемоги та ставати кращим.Формування незалежного мислення дає старт для креативних рішень та нових проєктів. Ми розробили послідовні програми навчання, починаючи з азів та закінчуючи професійними інструментами, які використовуються у всьому світі.

IT-фахівці на сьогодні є одними із найбільш затребуваних професій в світі і попит на них стабільно зростає. Ця галузь одна з найбільш перспективних, новаторських і демократичних. Саме IT-фахівцям частіше за інших вдається знайти роботу в міжнародних компаніях, отримувати гідну зарплату та ростити своїх дітей в достатку. Ви хочете, щоб ваша дитина вивчала сучасні технології, вміла незалежно мислити і обрала свій шлях у ІТ - реєструйтесь в нові групи Школи Хакерів на https://hack.intita.com/.

Ми вирощуємо таланти!

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

hack.intita.com

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби 13:50 Чортківські ліцеїстки здобули перемогу на Всеукраїнській олімпіаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up