Де пройти КТ у будні та вихідні? Вам допоможе «Оксфорд Медікал», розташований у самому центрі Тернополя (новини компаній)

Де пройти КТ у будні та вихідні? Вам допоможе «Оксфорд Медікал», розташований у самому центрі Тернополя (новини компаній)
  • Отримали травму, маєте підозру на Covid-19 чи інше захворювання, яке потребує серйозного та якісного обстеження?
  • Один із найбільш інформативних методів діагностики  у всьому світі (його ефективність складає не менше 98%) – комп’ютерна томографія (далі КТ).
  • Саме завдяки ній можна точно встановити діагноз та призначити необхідне лікування.

Обирайте «Оксфорд Медікал»

Комп'ютерна томографія – це новий високотехнологічний метод діагностики захворювань органів і систем за допомогою обробки безлічі рентгенівських знімків («зрізів»). Ввівши в пошук «КТ у Тернополі», буде кілька пропозицій, де можна пройти дане обстеження, однак у цьому матеріалі ми розкажемо про те, чому варто піти саме в «Оксфорд Медікал».

Зручна локація в самому центрі Тернополя (вул. Качали, 5). Саме тут Ви точно отримаєте якісні, оперативні, надійні та головне (!) – достовірні результати, адже апарат в даному закладі найсучаснішого зразка в м. Тернопіль!

Комп'ютерна томографія дозволяє отримати точну інформацію про будову і зміни в структурі тканин і органів, виявити і провести діагностику інфекційних захворювань, особливо актуально у період пандемії Covid-19. Швидке та безпечне обстеження дає не тільки можливість вчасного встановлення діагнозу, а й гарантує своєчасний початок лікування, що забезпечує легкий перебіг недуги та швидше одужання.

Відео дня

Якщо Ви отримали травму чи будь-яке інше пошкодження, маєте патології суглобів, є підозра на внутрішню кровотечу тощо, то КТ стане безальтернативним джерелом діагностики.

Комп’ютерна томографія, без сумніву, є одним з найбільш інформативних методів діагностики і онкологічних захворювань. Це дослідження дозволяє виявити злоякісні утворення на ранній стадії, коли це неможливо зробити за допомогою інших методик. А чим раніше почати лікування, тим більше шансів одужання.

У чому переваги обстеження в «Оксфорд Медікал»?

Ключовою перевагою апарату КТ у «Оксфорд Медікал» є його сучасність, безпечність,надійність. В «Оксфорд Медікал» діагностику проводять на 64-х зрізовомуапараті комп'ютерної томографії SOMATOM go.Up, який відрізняється своєю інформативністю та дозволяє отримати зображення високої якості і роздільної здатності.

Найсучасніше обладнання забезпечує швидке і точне сканування навіть дрібних кровоносних судин. За один оборот датчик робить 64 зрізи зображення високої якості, що дозволяє виконувати сканування великих діапазонів за одну затримку дихання. Кожному пацієнту видається комп'ютерний диск зі своїм заключенням до 2-х годин часу і Ваш лікар може подивитися знімки на будь-якому комп'ютері, і в разі виявлення патології, призначити ефективне лікування не гаючи часу.

Відмінною перевагою над іншими апаратами КТ в «Оксфорд Медікал» є також можливість виконання обстеження пацієнтам з надлишковою масою тіла, а саме понад 130 кг.

Дбаємо про безпеку кожного пацієнта

«Оксфорд Медікал» – це територія безпеки та якісної медичної допомоги. Ми постійно стежимо за тим, щоб усі пацієнти були захищені під час візиту в наш центр. Тому приділяємо максимальну увагу дезінфекції інструментів та поверхонь.

Усі матеріали, які використовуємо для проведення контрастних методів обстеження, є одноразовими та підлягають дезінфекції та утилізації після використання. Після кожного обстеження поверхні протираються дезінфікуючим сертифікованим розчином та вмикається бактерицидна лампа, щоб максимально вберегти кожного наступного пацієнта.

Крім того, зона прийому відвідувачів поділена таким чином, щоб люди не перетиналися. Працює попередній запис.

Працює медичний центр у вихідні та свята!

Чи не найбільшою перевагою медичного центру «Оксфорд Медікал» є гнучний графік роботи: З ПН-Сб з 08.00-20.00, Неділя 09.00-16.00

Тож Вам не потрібно чекати до понеділка, гаяти цінний час, можна звернутися в Оксфорд Медікал – і одразу пройти обстеження, після чого Вам видадуть результат.

Ще одна, дуже важлива і зручна опція. Як у будні, так і у вихідні та святкові дні, у «Оксфорд Медікал» працює лікар-терапевт, лікар-ортопед-травмотолог. Тож уже на місці, не виходячи за двері приміщення, Ви отримуєте консультацію лікаря. Не потрібно шукати спеціаліста, переплачувати, домовлятися про візит. Усе дуже зручно та професійно – у «Оксфорд Медікал»! 

З вартістю процедури можете ознайомитися на нашому сайті в розділі «Ціни».

А детальніше почитати про КТ можна ТУТ.

Будьте здоровими та довіряйте турботу про своє здоров’я лише професіоналам!

 

КОНТАКТИ:

АДРЕСА: м. Тернопіль, вул. Качали, 5

Час роботи:

Пн-сб: 08:00-20:00

Нд: 09:00-16:00

телефон:

(0352) 52-52-52

 (068) 752 52 52

 

 

keyboard_arrow_up